Temptations Fabiola reageert op zwangerschapsgeruchten

De blondine laat nog steeds niets los over haar kiekje.

Lees ook

Fabiola Volkers zette een week geleden Instagram op stelten. Ze postte een foto van zichzelf met een zwangerschapstest in haar handen. Volgers waren verbaasd over het kiekje en de geruchtenmolen begon overuren te draaien.

Gekke wending

Of de Temptation-verleidster in verwachting is, is nog altijd de grote vraag. Op de foto is ook een traan te zien en ze plaatste een gebroken hartje in de caption. Fans vermoedden daarom dat ze een abortus heeft gehad.

Het verhaal kreeg een nog gekkere wending toen de krullenbol een filmpje postte van Bilal Wahib waarin hij zei: “Ik kom naar je toe.” De geruchten gingen dat de rapper de vader zou zijn. Al snel werd dat filmpje verwijderd.

Lang verhaal

Verslaggever Dennis Schouten besloot verhaal te gaan halen bij Fabiola. “Het is echt een lang verhaal. Ik vind het moeilijk om erover te praten, maar binnenkort ga ik er meer over zeggen op Instagram”, aldus de blondine.

Zodra Dennis vraagt naar de video van Bilal begint ze te lachen: “Die video spreekt voor zichzelf.” De uitspraken zijn opmerkelijk want de rapper heeft een vriendin. Of Bilal inderdaad iets te maken heeft met de zwangerschapsfoto, houdt Fabiola geheim. “De uitleg volgt nog.”

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook