Mascha 'Beautygloss' Feoktistova in tranen na kijken bevallingsvideo

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova reageert op comments over opvoedstijl

Mascha vertelt openhartig hoe zij en Gregor de kleine Mila gaan opvoeden.
Mascha 'Beautygloss' Feoktistova

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova is sinds kort de trotse mommy van dochtertje Mila Poppy. In de nieuwste video van de vlogger reageert ze openhartig op een opmerking die ze kreeg over haar opvoedstijl.

Reactie

"Ik kreeg afgelopen week een interessante comment waarin iemand zei dat ik mijn kind te veel draag. En dat ik haar niet zoveel moet dragen en moet wegleggen", begint ze haar verhaal.

De kersverse mama vond dit een interessante aanleiding om te vertellen dat deze opvoedstijl 'attachment parenting' heet, echter niet in de extreme vorm. Mascha legt vervolgens uit waarom zij en haar partner Gregor hiervoor kiezen.

De opvoedstijl

"Attachment parenting houdt in dat je je kind op je wil dragen en bij je wil houden, omdat je hechting met je kind heel belangrijk vindt. En wij vinden eigenlijk – dat was al zo tijdens de zwangerschap, maar zeker nu ze er is – dat hechting zo belangrijk is", gaat ze verder over de opvoedstijl. Mascha adviseert om dit even op te zoeken op Google als je er nog nooit over hebt gehoord. "Maar niet schrikken als je erover leest", waarschuwt de vlogger wel.

"Hechting is vanaf dag één eigenlijk onze hoogste prioriteit, en dat houdt voor ons in dat we haar heel graag dragen en bij ons houden. Maar niet de extreme versie, want die is ook dat je niet vaccineert en dat gaan wij absoluut wel doen. En ze gaat ook gewoon naar de kinderopvang", aldus Mascha over de opvoeding van de kleine Poppy.

De hele uitleg horen? Bekijk dan onderstaand Mascha's video.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f74216b54219', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });