Mascha 'Beautygloss' Feoktistova ondergaat bijzondere behandeling na bevalling

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova over kind in beeld brengen: 'Het voelt niet oké'

Mascha laat weten of haar dochtertje voorlopig in de vlogs te zien blijft.
Mascha

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova is sinds vorige week weer begonnen met vloggen. De YouTuber had een tijdje rust genomen, omdat ze bij moest komen van de traumatische bevalling die ze heeft gehad. In een nieuwe video vertelt Mascha of ze dochtertje Mila wel of niet in beeld blijft brengen in haar video's.

Campagnes

Mascha deelt dat ze vaak de vraag kreeg of ze haar baby girl in haar video's blijft laten zien. De YouTuber vertelt dat ze geen tegenstander is van kinderfoto's op social media plaatsen, maar dat ze wel tegen campagnes is die kinderen inzetten om hun producten te promoten.

"Wij willen geen betaalde campagnes met ons kind erin, want het voelt niet oké om dat te doen", legt ze uit.

Later

Mascha vertelt dat ze het vloggen met haar dochtertje juist leuk vindt, omdat ze de beelden dan later weer terug kan kijken. Toch gaat er in de toekomst misschien een moment komen dat Mila minder in beeld komt.

"Ik vind dat Monica Geuze dat goed gedaan heeft. Zij liet haar dochtertje steeds minder zien, omdat ze een karakter krijgt en die route zie ik ook wel zitten. Ook van alles wat je laat zien, wordt wat gevonden en daarom gaan we dat in de toekomst rustig afbouwen", aldus Mascha.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f704d79d0d60', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });