Mascha ‘Beautygloss’ Feoktistova showt post-baby body

Mascha vertelt in haar vlog openhartig over haar post-baby body.

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova is sinds kort de trotse moeder van haar eerste dochter. Samen met haar man Gregor geniet het tweetal van hun kersverse dochter Mila Poppy. De beautyvlogger legt de volledige kraamtijd vast in haar vlogs. En daar hoort volgens Mascha ook een update van haar post-baby body bij. Go, Mascha!

Post-baby body

Mascha vertelt in haar vlog dat het inmiddels 19 dagen na de bevalling is. De YouTuber voelt zich naar eigen zeggen weer goed. Mascha wil hierom haar postpartum body aan haar volgers laten zien.

De vlogger laat weten dat ze tijdens haar zwangerschap zo'n 15 kilo is aangekomen, maar sinds de bevalling alweer 10 kilo is verloren.

Realistisch beeld

“Gewoon een realistisch beeld”, vertelt Mascha openhartig. “Ik zie ook alle prachtige lijven die na drie dagen alweer strak zijn. Maar keeping it real, dit is gewoon de realiteit.” Mascha vertelt in haar vlog dat het haar niet zoveel uitmaakt hoe ze eruit ziet.

Al in een eerdere vlog gaf Mascha aan dat ze graag een realistisch beeld van de kraamtijd wil laten zien. Mascha liet weten dat ze het vloggen over haar dochtertje juist leuk vindt, omdat ze de beelden dan later weer terug kan kijken. Toch gaat er in de toekomst misschien een moment komen dat Mila minder in beeld komt.

Ik vind dat Monica Geuze dat goed gedaan heeft. Zij liet haar dochtertje steeds minder zien, omdat ze een karakter krijgt en die route zie ik ook wel zitten. Ook van alles wat je laat zien, wordt wat gevonden en daarom gaan we dat in de toekomst rustig afbouwen”, liet Mascha weten.

Beeld: BSR, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws