Mascha 'Beautygloss' Feoktistova showt post-baby body

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova in tranen na kijken bevallingsvideo

De YouTuber vertelt openhartig over de traumatische video.
Mascha Feoktistova

Mascha 'Beautygloss' Feoktistova is sinds kort de trotse mommy van dochtertje Mila Poppy. Mascha heeft traumatische bevalling achter de rug en bekijkt in haar laatste vlog voor het eerst haar bevallingsvideo.

Horrorbevalling

Mila brak tijdens de bevalling haar armpje en kreeg minutenlang geen adem. Dit had op Mascha en haar man Gregor een enorm grote impact.

"Stel je kind moet gereanimeerd worden (dat hadden wij), dan duiken er tientallen mensen op af en dit gaat heftig snel en professioneel", vertelde Mascha destijds op Instagram.

Bevallingsvideo

In eerdere vlogs liet Mascha weten dat zij en Gregor continu flashbacks van de bevalling kregen. Het koppel besloot hieraan te werken. Een onderdeel van dit verwerkingsproces is het terugkijken van de bevallingsvideo.

In haar laatste vlog vertelt Mascha dat zij de video zonder geluid heeft bekeken. Het uitzetten van het geluid zou er namelijk voor zorgen dat je de heftige beelden beter aankunt.

Tranen

"Ik ben blij dat we het gekeken hebben, maar ik vond het echt heel heftig. Het is heel bizar om haar zo blauw te zien worden", vertelt Mascha na het bekijken van de bevallingsvideo.

De kersverse ouders vertrekken vervolgens naar het ziekenhuis om te praten over de beelden. "Dit was fijn, maar ik moest wel keihard huilen."

Mascha vertelt dat de beelden van haar bevallingsvideo gebruikt worden voor educational purposes. "Dus mocht je een opleiding doen, dan zie je wellicht mijn bevalling voorbijkomen", grapt de kersverse mommy.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7423f5660f2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });