Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moeder Marco Borsato woedend

Mary spreekt zich voor het eerst uit over de scheiding tussen Leontine en haar zoon.

Mary Borsato

Sinds de scheiding tussen Marco Borsato en Leontine Borsato liggen de levens van het ex-koppel continu onder een vergrootglas. Vooral Marco verschijnt regelmatig negatief in de media. Tot grote frustratie van moeder Mary Borsato...

Negativiteit

Mary is klaar met alle negativiteit rondom haar zoon. De zanger ging door een moeilijke periode en woonde de afgelopen zes maanden bij zijn moeder. In deze periode kreeg Marco te maken met flink wat kritiek. Verschillende media beschuldigden Marco van meerdere affaires tijdens zijn relatie met Leontine.

Mary sprak zich nooit uit over de scheiding van haar zoon en Leontine, tot afgelopen week. Mary blaast namelijk flink wat stoom af in weekblad Weekend.

Woedend

"Het is zó'n fantastische man, zijn ze allemaal vergeten wat-ie gedaan heeft? Ik ben eigenlijk nooit boos, maar om dit soort dingen word ik wel boos. Dan denk ik: jongens, stop ermee!", reageert Mary.

Marco en Leontine kunnen sinds de scheiding nog goed met elkaar overweg. Ook hebben de kinderen van het ex-koppel volgens Mary geen verdriet.

"De kinderen zijn blij met mama en papa. Zij hebben geen verdriet. Iedereen denkt maar: ah, die arme kinderen, maar zij worden zó liefdevol behandeld door hun ouders en omgeving, zij hebben het fantastisch." Hmmm....

Misschien ook voor jou:
Leontine Borsato geeft eerste interview sinds scheiding
Showbizz
  • Weekend
  • BrunoPress