Jada Borsato staat stil bij trouwdag Marco en Leontine

Leontine Borsato geeft eerste interview sinds scheiding

De actrice vertelt dat het inmiddels goed met haar gaat.
Leontine Borsato

Leontine Borsato hield zich sinds de scheiding met Marco afzijdig van spotlights. De actrice bracht daar onlangs verandering in en schoof aan bij het Sterrendiner in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum. Leontine sprak daar ook voor het eerst weer met de pers.

Avondje uit

“Het gaat goed met me”, vertelt Leontine stralend aan Shownieuws. De actrice vervolgt dat ze geniet van een avondje uit in het museum. “Ik vind het heel leuk, want we hebben hier de première van Michiel de Ruyter gehad. De film waar mijn dochter in speelde. Ik vind dit altijd een heel fijne en bijzondere plek. Nu op een heel andere manier door een mooi etentje te hebben.”

Affaire Marco

Begin februari werd bekend dat Marco en Leontine een punt achter hun huwelijk hadden gezet. De twee waren maar liefst 23 jaar getrouwd.

Er gingen al langere tijd geruchten dat het niet meer boterde tussen de twee. Zo kwam er al aan het licht dat Marco een affaire had met Iris de Hond. Naar verluidt was dit waarschijnlijk niet de enige affaire van de zanger. 

Bekijk HIER het interview van Leontine.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9ccb46a1e8c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });