Marco Borsato en Leontine herenigd

Leontine en Marco zijn samen gespot
Marco Borsato en Leontine herenigd

Na het verdrietige nieuws dat Marco Borsato en Leontine na 23 jaar een punt achter hun huwelijk hadden gezet, werden de twee niet meer samen gezien. Toch zijn ze nu na een lange tijd weer herenigd voor de verjaardag van de moeder van Marco.

Instagram

Dochter Jada deelde op haar Instagram Stories een filmpje waarop te zien was dat de hele familie gezellig aan het genieten was van een hapje en een drankje in een restaurant voor de verjaardag van Mary.

Maar wat vooral opvallend was, was dat Leontine en Marco naast elkaar op de bank zaten.

Lees ook: Leontine deelt emotionele boodschap aan Marco

Verjaardag

Leontine feliciteerde de moeder van Marco eerder al met een lief kiekje op Instagram. "Lieve Mimi, gefeliciteerd met je verjaardag. Een dikke verjaardagskus van ons allemaal #loveyou", schreef ze erbij.

Veel followers van Leontine vonden het een mooi gebaar en hopen dan ook op een verzoening met Marco. Zo reageerde iemand met: "Gefeliciteerd. Ik hoop nog steeds op een verzoening. Jullie zijn een prachtig gezin" en een ander reageerde met de woorden: "Gefeliciteerd!!! Wat een lief berichtje."

Bekijk *HIER* de screenshot die genomen is uit Jada haar Instagram Stories.

Bron: Shownieuws I Beeld: Instagram, BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8db58115ea6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });