doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Wauw: zó ziet Penelope Featherington uit Bridgerton er in het echt uit

Wauw: zó ziet Colin Bridgerton er in het echt uit

De acteur ziet er in real life heel anders uit.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Colin Bridgerton

Luke Newton is een van de getalenteerde acteurs die van Bridgerton een succes wist te maken. Voor het kostuumdrama kruipt hij in de huid van de aantrekkelijke Colin Bridgerton. Enne, ook in real life mag de acteur er zeker zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Bridgerton

Liefhebbers van drama, kostuums en juicy roddels haalden hun hart op met Netflix’ hitserie Bridgerton. De serie volgt de high society in het negentiende-eeuwse Londen, met daarbij alle juicy roddels, rivaliteit, schandalen en knappe huwelijkskandidaten die je in een kostuumdrama hoopt te zien.

Colin is aanvankelijk niet bezig met het vinden van een huwelijkskandidaat. Tot hij de knappe Marina Thompson ontmoet, met wie hij wel in het huwelijksbootje zou willen stappen. De rol van Colin wordt door niemand minder dan de getalenteerde acteur Luke Newton gespeeld.

Carrière

Luke mag op vijf februari 24 kaarsjes uitblazen. Bridgerton is zeker niet zijn eerste acteerklus. Zo was de acteur onder andere te zien in The Cut, The Lodge, Doctors en Mr Selfridge.

Dat is nog niet alles, want Luke speelde ook in diverse musicals. Zo was hij onder andere in de musical The Book of Mormon te zien. Niet zo gek dat Luke beschikt over een gouden keeltje.

Benieuwd naar de zangkunsten van de Bridgerton-acteur en hoe hij er in het echt uitziet? Bekijk het hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');