Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De Bachelorette's Joey onthult wat er echt tussen hem en Gaby is gebeurd

"Ik wilde gewoon duidelijkheid", aldus een boze Joey

De Bachelorette's Joey onthult wat er echt tussen hem en Gaby is gebeurd

*Let op: dit artikel bevat spoilers*

Joey Vanherle veroverde het hart van De Bachelorette en kreeg de allerlaatste roos. Toch is hij nu niet meer met Gaby samen. Wij spraken hem over de verrassende wending van hun liefdesavontuur.

Duidelijkheid

Het einde van De Bachelorette leek het begin van iets moois tussen Joey en Gaby, maar niets bleek minder waar. "Ik had oprecht gevoelens en had zoiets van: ik wil wel moeite doen voor haar. Maar toen waren we terug en vielen we allemaal in een gat. Gaby had daar ook last van, dus toen ze zei dat ze tijd voor zichzelf nodig had, begreep ik dat goed. We hebben even weinig contact gehad, en toen ik merkte dat het wel heel stil werd, heb ik gevraagd: ‘Wat wil je nu eigenlijk?’ Ik wilde gewoon duidelijkheid."

Volgens hem had Gaby daar niet echt een antwoord op. "Ik dacht: het moet wel van twee kanten komen. Het maakt mij niks uit dat zij Gaby Blaaser is, ik ben het óók meer dan waard om energie in te steken. Mijn reactie was misschien wat bot, en het contact werd alleen maar minder..."

Niet zoals zou moeten

Toen het programma begon, leek ze ineens weer meer interesse te hebben, volgens Joey. "Uiteindelijk is ze mijn kant opgekomen, en het was fijn dat ik haar zag, maar toch voelde het niet helemaal zoals het zou moeten voelen. Ik heb gevraagd of we als koppel of als vrienden verder gingen. Dat wist ze nog niet helemaal, maar ze zei dat ze mij wel graag in haar leven wilde houden, omdat we zoiets speciaals hadden meegemaakt. Daarna heb ik amper meer iets van haar gehoord. Ze gooide het steeds op corona, maar ik dacht: je telefoon heeft toch geen corona?"

In de laatste aflevering dropte Gaby de bom dat ze spijt had dat ze Jordy naar huis had gestuurd en toch nog een date met hem wilde. "Daar ben ik best laaiend over. Ze heeft me vijf, zes maanden aan het lijntje gehouden. En vervolgens zegt ze dat ze een date met Jordy wil. Als ik dit achteraf zo hoor, denk ik: ik verdien zoveel beter."

Joey, Jordy, Niek en Jethro blikken in de nieuwe Grazia terug op De Bachelorette. Vanaf vrijdag in de winkel!

Showbizz
  • Jill Waas
  • RTL