Bizarre filmpjes van de Teen Moms opgedoken

De levens van de Teen Mom-sterren zijn alles behalve saai en regelmatig weten de meiden tongen los te maken met hun mani...

Lees ook

De levens van de Teen Mom-sterren zijn alles behalve saai en regelmatig weten de meiden tongen los te maken met hun manier van opvoeden en hun relaties. Toen MTV een voorproefje gaf van het nieuwe seizoen, was dat precies weer het geval. De filmpjes van Farrah Abraham, Catelynn Lowell en Maci Bookout zijn namelijk heel, ehh… bizar.

Het awkward moment van Farrah

Dat Farrah Abraham maar al te graag in de spotlights staat en denkt dat de hele wereld om haar draait is geen geheim meer. Toch wordt dat Simon Saran, met wie ze al lange tijd een knipperlichtrelatie heeft, nu wel heel duidelijk. Tijdens een gesprek over haar verhuizing naar LA om samen met hem te zijn, vraagt de Teen Mom-ster aan Simon of hij er zin in heeft. Maar voor hij antwoord kan geven op haar vraag, praat ze er alweer vrolijk doorheen. Iets wat bijna uitloopt op een ruzie en deze ongemakkelijke beelden opleverde:

De bizarre vergelijking van Tyler

Ook Catelynn Lowell kwam tijdens het nieuwe seizoen in een ongemakkelijke situatie terecht. In het filmpje van MTV is te zien dat ze samen met manlief Tyler Baltierra aan de eettafel zit en een doodnormaal gesprek al snel omslaat. De Teen Mom-ster, die eerder aardig wat gewicht verloor door het volgen van het Weight Watchers-programma, laat hem namelijk weten dat ze daar binnenkort weer mee verder gaat. Iets waar Tyler haar absoluut in steunt, maar na een tijdje gaat hij over op de grootte van haar maaltijd. Om het maar niet te hebben over hetgeen waar hij zijn vrouw mee vergelijkt… Ai!

Het aanzoek van Taylor

Naast ongemakkelijke en heftige beelden, zat er zeker ook een heel lief en romantisch filmpje tussen. We weten allemaal dat Maci inmiddels verloofd is met Taylor McKinney, maar de manier waarop hij haar de grote vraag stelde, hebben we nog niet gezien. Je ziet het aanzoek hieronder.

Lees ook: De echte reden achter de breuk tussen Teen Moms Javi en Kailyn

Bron: Perez Hilton, Beeld: YouTube,

Laatste nieuws

Zie ook