Home Blog

Vrijgezellen opgelet: in dit Amsterdamse museum vindt binnenkort een bijzonder singlesfeest plaats

Inner Circle

Ben jij de ware nog niet tegenkomen, maar kun je niet wachten om jouw prince charming te ontmoeten? Dan tippen we je graag dé plek waar je die ware Jakob weleens tegen zou kunnen komen. Inner Circle geeft binnenkort namelijk een bijzonder singlesfeest in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Hallo lekkere cocktails, prachtige kunst, vette tracks en aantrekkelijke singles!

Inner Circle

Inner Circle is een dating app, maar het lijkt in niets op iets wat je eerder hebt geprobeerd. Deze app is een expert in het organiseren van fantastische events voor singles waar je volop nieuwe mensen leert kennen. Denk aan stijlvolle cocktailworkshops en bijzondere events met honderden singles. Niet zo gek dat elk event altijd is uitverkocht! En binnenkort kun jij ook bij zo’n tof feest zijn. 

500ste Inner Circle-event

In samenwerking met het Stedelijk Museum organiseert Inner Circle binnenkort weer een fantastisch event. Sluit je aan bij 150 singles in één van de meest bijzondere gebouwen van de stad en geniet van een feest met heerlijke cocktails, inspirerende kunstwerken, een DJ en stijlvolle hapjes. Er zijn nog veel meer verleidelijke verrassingen en misschien ontmoet je wel je volgende vlam. Het wordt in ieder geval een avond om niet te vergeten…

Enne, het feit dat iedereen om je heen single is, tilt het geflirt naar een hoger niveau. Bereid je dus voor op een geweldige sfeer. Dans tot in de late uurtjes en leer nieuwe mensen kennen. Iemand gespot die je beter wil leren kennen, maar vind je het spannend om jezelf voor te stellen? Inner Circle helpt je een handje. Doe de Heart Tour en ontdek beroemde kunstwerken terwijl je iemand op een originele manier leert kennen.

Wees er snel bij

De tickets vliegen als warme broodjes over de toonbank, maar je bent (nog) niet te laat. Meld je aan bij Inner Circle en bestel een kaartje. Enne, Inner Circle geeft 25x 2 gratis tickets weg aan de eerste mensen die zich aanmelden via deze link. Waar wacht je nog op? Meld je aan bij Inner Circle (je krijgt een maand gratis membership) en claim een ​​gratis ticket of koop er één in de app via ‘Discover’.

Wie weet kom jij binnenkort wel de liefde van je leven tegen tijdens een bijzonder event. Good times are waiting for you…

Aha: om déze reden kreeg Jan Sietse een mededeling tijdens het eerste kampvuur

Het allereerste kampvuur in Temptation Island: Love or Leave is voor de mannen een feit. Hoewel Whitney, Ivo en René niet bepaald blij zijn met hun beelden, geldt het tegenovergestelde voor Jan Sietse. En dat was ook net de reden waarom hij nog een speciale mededeling kreeg.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Eerste kampvuur

In de nieuwste aflevering van Temptation is te zien dat de heren zich opmaken voor hun eerste kampvuur. Hoewel de beelden voor de meeste heren tegenvallen, geldt dat niet voor Jan Sietse. “Als ik deze beelden zie, dan geeft me dat veel energie om nogmaals honderd procent voor mijn vriendin te gaan”, reageert hij als hij de beelden van zijn vriendin ziet.

Als het kampvuur erop zit, vraagt host Kaj dan ook of Jan Sietse even kan blijven zitten…

Swing of Love

“Ik heb je gevraagd nog even te blijven zitten, want ik heb een mededeling”, begint Kaj. “Dit jaar tijdens Temptation Island hebben we the swing of love. Het klinkt spannend, en dat is het ook. Het geeft één kandidaat van Temptation Island de mogelijkheid om te zeggen: mijn vragen zijn beantwoord, mijn twijfels zijn weg, ik wil Temptation verlaten met mijn partner.”

“Er zijn meerdere dames die daarover getwijfeld hebben, maar jouw vriendin Linde heeft aangegeven dat ze gebruik wil maken van the swing of love en samen met jou Temptation wil verlaten.” Jan Sietse laat vervolgens meteen weten hiervoor open te staan. “Natuurlijk zou ik dezelfde beslissing maken”, reageert hij.

Wederzien

Kaj zegt dan ook dat Jan Sietse meteen naar zijn vriendin toe kan gaan. Als Jan Sietse Linde ziet omhelst hij haar meteen. “Ik ben echt zo, zo trots op jou”, reageert Jan Sietse emotioneel als hij zijn vriendin vasthoudt. “Ik weet gewoon wat ik aan jou heb. En schat, ik ben echt verliefd. Dus ja, wat heb ik hier nog te zoeken dan?” Awh!

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Wauw: Bibi Breijman showt groeiende babybuik

Bibi Breijman

Bibi Breijman verscheen onlangs nog hoogzwanger op de rode loper, en gaf toen aan dat ze elk moment zou kunnen bevallen. Toch laat het kindje nog even op zich wachten. Zo deelde de vlogster zojuist een prachtige foto van haar groeiende baby belly op Instagram.

Babybuik

Dat dit écht de laatste loodjes van de zwangerschap zijn, maakt Bibi kort maar krachtig duidelijk bij de foto. Onder de post deelt ze een roze hartje, een blauw hartje en een tikkende tijdbom. Ook de schitterende babybuik van Bibi laat wel zien dat het niet lang meer duurt voordat de tweede kleine spruit van Waylon en Bibi zich aandient.

Elk moment

Toen Bibi ruim twee weken geleden samen met Waylon en dochtertje Teddy op de rode loper verscheen bij de première van de kinderfilm 2 Kleine Kleutertjes, liet de presentatrice, zangeres en vlogger al weten dat ze ‘elk moment’ kon bevallen. “Wie weet wel vandaag”, zei Bibi toen. Ook aan het begin van de maand maakte de influencer duidelijk dat de uitgerekende datum dichterbij komt. “In mei leggen we een ei”, grapte Bibi toen bij een (ook al zo mooi!) plaatje van haar babybuik.

Hartjesregen

Wij zijn niet de enige die het een beeldschone foto vinden. In de reacties op de Instagram-foto stromen de hartjes binnen. Kunnen we héél binnenkort een babyfoto verwachten?

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Drama incoming: Jersey Shore komt terug met nieuwe cast

Jersey Shore

Maak je klaar voor een nieuwe ronde gym, tan, laundry, want Jersey Shore komt terug op de buis. SnookiJWowwThe Situation en co maken plaats voor een nieuwe lichting party animals, zo kondigt MTV vandaag aan.

Jersey Shore 2.0

Hou je hart vast: het is alweer dertien jaar (!) geleden dat Jersey Shore voor het eerst op de buis verscheen. In 2012 kwam de show helaas ten einde, maar we hoefden gelukkig nog geen afscheid te nemen van de castleden. Van 2012 tot en met 2015 waren Snooki en JWoww namelijk te zien in hun eigen realityshow. In 2018 kwam de cast weer bij elkaar (met uitzondering van Sammi Sweetheart) voor de opnames van Jersey Shore: Family Vacation, waarvan dit jaar het vijfde seizoen verscheen.

Hoewel ze allemaal nog wel van een feestje houden, hebben veel van de originele cast members hun uitbundige feestleven grotendeels achter zich gelaten en ingeruild voor een gezinsleven. En dus is het volgens MTV tijd voor een nieuwe lichting feestbeesten die de Amerikaanse oostkust onveilig gaan maken.

Opgespoten lippen en spray tans

“Het is dertien jaar geleden dat de iconische cast van Jersey Shore al fist-pumpend in ons leven kwam en onze harten stal”, klinkt het statement van de tv-zender. “Nu gaat de aloude traditie verder met een nieuwe groep huisgenoten die hun eigen Shore-huis betrekken. Ze hebben hun poofs ingeruild voor opgespoten lippen en UV-stralen voor spray tans, maar wanneer het warmer wordt in Jersey, is de Shore nog steeds dé plek om de hele zomer lang herinneringen te maken.” We can’t wait!

Bron: Deadline | Beeld: Jersey Shore 

Bas Smit en Nicolette van Dam delen groot nieuws

Bas Smit en Nicolette van Dam

Bas Smit en Nicolette van Dam zitten niet bepaald stil. Zo lanceert het stel binnenkort hun boek Amsterdam Heeft Alles, en daarnaast hebben ze nog iets leuks op de agenda staan!

Leuke mededeling

“We hebben zoiets leuks”, begint Nicolette enthousiast op Instagram. “Ja, jongens op veler verzoek, en na het succes van de afgelopen twee jaar kunnen we deze gewoon niet laten liggen”, vult Bas aan.

“Naast The Best Of De Amsterdamse Zomer komen we terug met de intieme concerten hier in het stadion”, onthult Nicolette. “In juli en augustus zit je gewoon weer boven op je favoriete artiest”, gaat Bas verder. Enne, je woont die concerten aan je eigen tafel bij onder het genot van een hapje en drankje. Heerlijk!

De kaartverkoop voor de intieme zomerconcerten gaat vanavond om 20.00 uur van start.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Amsterdam Heeft Alles

Momenteel werken Bas en Nicolette ook hard aan hun tweede ontdekkingsboek: Amsterdam Heeft Alles. “We gaan heel de stad opknippen in alle wijken, met de gaafste adressen”, deelde Bas daar onlangs over op Instagram. Ook deden hij en Nicolette meteen een oproepje aan al hun volgers. “Want wij willen niet de standaard plekjes die we allemaal kennen of waar we allemaal weleens geweest zijn”, legt Nicolette uit.

Naast de classics willen ze ook alle nieuwe hippe plekken van de stad uitlichten. Bas heeft in er elk geval vertrouwen in dat dit boek minstens zo’n groot succes wordt als het vorige: “Misschien moeten we het ook wel in meerdere talen uitbrengen.”

Bron: Instagram Bas Smit en Nicolette van Dam| Beeld: BrunoPress 

Christine Quinn claimt dat Selling Sunset-creator Adam DiVello haar vertelde om zelfmoord te plegen

Christine Quinn

We zijn inmiddels wel van Selling Sunsets Christine Quinn gewend dat ze geen blad voor de mond neemt. In de podcast Call Her Daddy doet de makelaar slash realityster dan ook enkele shocking onthullingen.

Zelfmoord plegen

Na vijf seizoenen Selling Sunset hebben we geleerd de opmerkingen van Christine Quinn met een flinke korrel zout te nemen. Toch zijn wij behoorlijk geschrokken van de onthullingen die de realtor onlangs deed in de Call Her Daddy-podcast van Alexandra Cooper. Christine beweert namelijk dat Selling Sunset-producer Adam DiVello haar eens heeft verteld om zelfmoord te plegen.

“We moeten kijken naar wat Adam DiVello allemaal heeft gedaan, hoe hij als persoon is. Er zijn klachten tegen hem ingediend. Meerdere klachten, en het is echt ziek”, begint Christine haar verhaal. “Hij heeft ooit eens tegen me gezegd dat ik van de trap moest vallen en zelfmoord moest plegen.”

Valse verhaallijn

Christine kan zich nog goed herinneren wanneer Adam dit tegen haar zei. Ze had net een interview gedaan, waarin ze de Selling Sunset-makers ervan betichtte hun ‘editing magic‘ te hebben ingezet om een valse verhaallijn over haar te vertellen. “Hij bedreigde me en schreeuwde tegen me. Er waren andere mensen in de buurt”, vertelt de makelaar over dit moment. “Hij hekelde me omdat ik te eerlijk was. Ik zei: ‘Dit is mijn echte leven en dit is niet gebeurd, dat weet jij.’ Vervolgens bleef hij tegen me schreeuwen.”

De makelaar diende een klacht tegen hem in, en dat was niet de enige. “Er was een andere klacht waardoor hij, tot op deze dag, geen voet op de set kan zetten met een van de vrouwen op kantoor vanwege wangedrag”, beweert Christine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CALL HER DADDY (@callherdaddy)

Manipuleren en lastigvallen

That’s not all, als we Christine mogen geloven. Ook andere producers van Selling Sunset zouden de vrouwen op de set manipuleren en lastigvallen om dramatische scènes te creëren. “Ik weet hoe het werkt. Ik neem wat de producenten zeggen niet persoonlijk op, maar nieuwe meiden die binnenkomen doen dat wel”, vertelt ze. “De producers doen er alles aan om de meiden op te winden.”

“Het is een door mannen gedomineerde industrie in de productiesector, waar ze vrouwen manipuleren, lastigvallen, mentaal martelen en intimideren”, vat de makelaar nog eens samen. Heavy!

Bron: US Weekly, Radar, Call Her Daddy | Beeld: Selling Sunset

Temptations René behoorlijk van slag na eerste kampvuur

In de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave maken de mannen zich op voor hun allereerste kampvuur. René is behoorlijk gespannen en hoopt vooral te zien dat zijn vriendin Annebel geen fysiek contact heeft met een single. Toch blijkt niets minder waar.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Gespannen

Ivo en Whitney krijgen als eersten beelden van hun vriendinnen te zien, en al snel wordt duidelijk dat ze allebei toch wel schrikken van de beelden. Zo vinden beide heren dat hun vriendin behoorlijk close is met een single. Deze beelden laten ook René niet koud.

“Ja, joh. Ik word al gek van die beelden van hun. Dus laten we maar snel beginnen”, vertelt hij host Kaj. “Ik schrik al van de beelden van hun. Ik had niet verwacht dat dat fysieke tussen de vriendin van Ivo met dat been… Als ik dat nu van Annebel zie… Dat hoop ik niet te zien.”

Beelden Annebel

Vervolgens is op het scherm te zien dat Annebel een goede klik heeft met Hans. “Deze guy kruipt in mijn hoofd”, vertelt Annebel over de gesprekken die ze met Hans kan voeren. “Het raakt mij gewoon.” Maar dat zijn niet per se woorden waar René blij van wordt.

“Ik zie de context natuurlijk niet, dus misschien raakt hij haar omdat hij haar getroost heeft? Misschien omdat ze hem leuk vindt? Ik weet het niet”, reageert René. Vervolgens krijgt hij nog een beeld van zijn vriendin te zien.

Te zien is dat single Ramon met Annebel flirt. “Ik vind hem echt heel lief. Ik wil hem gewoon knuffelen. Hij ziet er zo lief uit”, vertelt Annebel later. Ook geeft ze hem een knuffel, zit ze naast hem aan het zwembad en pakt Ramon haar beet als ze in bikini een stormbaan afleggen. “Wat ik niet leuk vind om te zien is dat ze meer fysiek contact heeft dan ik heb. Ik stel een bepaalde grens in een bubbelbad; ik zit niet aan een vrouw in bikini. Annebel heeft een bikini aan en laat een man aan zich zitten. Blijkbaar liggen onze grenzen ergens anders…”

Frustratie

Eenmaal terug in de villa lijkt het erop dat René alleen nog maar aan de beelden van Annebel kan denken. “Ik had het niet verwacht”, deelt hij aangeslagen met de singles. “Ik maak me wel een beetje zorgen. Nu wel. Ik sta echt voor lul, man. Ik zei nog in de camera: ‘Ik vertrouw Annebel voor de volle honderd procent; ze doet echt niks met mannen.’ krijg je dat”, reageert hij. “Ze moet echt haar kop erbij houden, man.”

“Doe niet zo dom, waar heb je je verstand?” gaat René verder. Vervolgens is te zien hoe René zijn frustratie uit op zijn kamer. Aiii…

Bron: Temptation Island: Love or Leave | Beeld: RTL (Tom Cornelissen)

Nienke Plas doet boekje open over trouwplannen

Nienke Plas

De afgelopen jaren is er veel gebeurd in het leven van Nienke Plas. In mei 2019 werd ze ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde Resley Stjeward, het stel verwelkomde in 2021 hun tweede zoontje Novi-Jaxx en ze tikten hun droomhuis op de kop. Maarre, van een bruiloft is het nog altijd niet gekomen. Aan NU.nl laat Nienke weten dat die zeker nog wel op de planning staat.

Bruiloft gecanceld

Nienke Plas en fiancé Resley Stjeward hadden grootse plannen voor 2020. Het stel zou namelijk eindelijk in het huwelijksbootje stappen. “Alles was in kannen en kruiken”, vertelt Nienke over de trouwplannen. “Maar toen kwam corona natuurlijk. Ik ben dan ook niet het type dat concessies gaat doen, met de helft van het aantal gasten en een dansverbod. De locatie die we hadden uitgekozen, hebben we laten staan voor het moment dat het weer zou kunnen.”

Gezinsuitbreiding

Uiteindelijk brachten Nienke en Resley in september 2020 een bezoekje aan het gemeentehuis, waar ze voor de wet trouwden. Een echte bruiloft maakte echter plaats voor andere belangrijke plannen. “We wilden graag nog een gezinslid erbij”, vertelt de actrice. “Dat wil je niet blijven opschuiven tot je eindelijk getrouwd bent. Als het over kinderen gaat, denk je toch anders na over de tijd. In een jurk zie ik er over een paar jaar waarschijnlijk ook nog wel mooi uit.”

In juni 2021 beviel Nienke van de kleine Novi-Jaxx. Maar met een jonge baby én een drukke verhuizing zit een trouwerij er voorlopig nog niet in. “Als we daar eenmaal lekker zitten, gaan we rustig kijken naar onze plannen voor ons trouwfeest”, weet Nienke te vertellen. “Mijn man vroeg me of ik het eigenlijk nog wel wilde. Ik keek hem even stil aan. ‘Wat gaat er om in jouw hoofd?’, zei ik. Natuurlijk wil ik het nog! Die jurk gaat er komen hoor!”

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

De Bachelors Fabrizio onthult met hoeveel dames hij intiem is geweest

Bachelor

In De Bachelor België wilde Fabrizio Tzinaridis een meer kwetsbare kant van zichzelf laten zien en afrekenen met zijn reputatie als Temptation Island-verleider. Hij bouwde een band op met de laatste drie overgebleven dames en deelde het bed met hen. Stiekem zijn wij dan ook benieuwd met hoeveel dames hij intiem is geweest. De bachelor himself onthult dat nu. 

Recordaantal bedpartners

In de rubriek ‘Het recordboek‘ gaan de Vlaamse Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee op zoek naar de man met de meeste bedpartners. Een van de kanshebbers was Fabrizio, zo dachten de radio-dj’s. Een belletje naar de voormalig bachelor levert echter weinig spannend nieuws op. “Ik denk dat de mensen veel spectaculairdere cijfers verwachten”, geeft Fabrizio toe.

Aan welk getal we dan moeten denken? Tien? Twintig? “Om heel eerlijk te zijn, ben ik op een gegeven moment gestopt met tellen. Ik vond het een beetje kinderachtig om zo’n lijst te gaan bijhouden”, legt Fabrizio uit. Presentator Maarten probeert echter een getal te ontsleutelen. “Is het nog onder de honderd?” vraagt hij. “Het is geen honderd alleszins. Sowieso niet. Het is wel meer dan vijftig”, antwoordt de knappe bachelor. Aha!

Negatieve reacties

Nadat duidelijk werd dat Fabrizio niet alleen met De Bachelors Sanne, maar ook met Margaux en Madieke het bed in was gedoken, kreeg hij veel kritiek te verduren. In gesprek met Grazia zegt Fabrizio daarover: “Ik vind het een beetje spijtig dat dit is wat mensen is bijgebleven. Ik was daar 31 dagen met die vrouwen en logischerwijs begint er dan iets te bloeien en ga je denken: hoe zou dat zijn? Ik ben een gezonde man van dertig jaar, als er dan een knappe vrouw in lingerie naast je komt liggen en je begint te knuffelen, zonder camera’s erbij, dan gebeuren die dingen.”

Of de bachelor er spijt van heeft dat hij deze intieme nachten met de buitenwereld heeft gedeeld? “Ik had mezelf een hoop misère kunnen besparen als ik met de dames had afgesproken om het niet te vertellen. Maar juist omdat ik gevoelens had naar Madieke toe, wilde ik me verantwoorden”, licht hij toe. “Ik was het niet verplicht, want ik had geen relatie met haar. Maar ik wilde eerlijk zijn, en het is juist die eerlijkheid die me in een lastig pakket heeft gebracht.”

Bron: LoveReality, Grazia (Jill Waas) | Beeld: De Bachelor België

Wil je zien: zo zagen Luuk Ikink en zijn vrouw er vroeger uit

luuk-ikink

Presentator Luuk Ikink kennen we allemaal van zijn werk voor RTL Late Night en RTL Boulevard. Wist je echter dat hij al z’n halve leven samen is met dezelfde lady? Ze zijn zelfs al tien jaar getrouwd en hebben twee kinderen samen. Op Instagram deelt Luuk af en toe een kiekje van zijn gezin, zowel recent als van lang geleden. We zetten een paar leuke throwbacks voor je op een rij.

Tien jaar getrouwd

Vorig jaar, op Dierendag, plaatste Luuk een bijzonder bericht op Instagram. Hij was op die dag namelijk tien jaar getrouwd met zijn grote liefde Simone. “Vandaag precies 10 jaar getrouwd met de liefde van mijn leven én allerbeste vriend! Wat een geluk!”, schreef hij bij de foto.

Eerste ontmoeting

De twee leerden elkaar kennen tijdens het kennismakingsweekend van de opleiding journalistiek in 2001. “Ik wist meteen dat ik haar heel leuk vond toen ik haar voor het eerst zag op de bonte avond van het introductieweekend”, liet Luuk daar over weten in een recent interview met Playboy. Toch betekende die chemistry tussen de twee niet dat het meteen dik aan was. “Ik ben altijd heel slecht geweest in een eerste move maken,” geeft de presentator toe. Toch vonden ze hun weg naar elkaar. Het duurde uiteindelijk vier jaar voordat ze een happy couple vormden.

Benieuwd naar een aantal pics van Luuk en Simone uit de oude doos? Je bekijkt ze op de volgende pagina.

Bridget Maasland reageert op online haatreacties

Bridget Maasland deelde onlangs een prachtige make-uploze selfie op haar Instagram. Hoewel de beauty werd overspoeld met complimenten, kreeg ze ook wat negatieve comments voor haar kiezen. In haar Stories maakt ze korte metten met de haatreacties.

Au natural

Afgelopen week zag Bridget een quote op de Instagram van Shirma Rouse voorbijkomen, die ze te goed vond om niet te delen. “Feeling stuck is a feeling, not a fact!“, deelt de blondine met haar volgers. Daarbij plaatst ze een selfie waarop ze er au natural uitziet.

Waar veel volgers onder de indruk zijn van het citaat, vallen ook de looks van Bridget behoorlijk op. Zo schrijft Rachel Hazes onder het kiekje: “Je bent mooi vanbinnen en zeker ook vanbuiten.” Een andere volger reageert: “Zo waar! Looking good babe 😍❤️”

Negatieve reacties

Helaas krijgt Bridget ook behoorlijk wat negatieve reacties onder het kiekje. “Jezus wat zie je eruit” en “Te veel botox?” klinkt het onder andere in de comments. Enne, die haatreacties zijn ook Bridget niet ontgaan. In haar Stories deelt ze de eerlijke selfie nogmaals, met daarbij een van de vervelende reacties. “Tja, make-up doet ’n hoop”, valt er te lezen.

Bridget Maasland
Beeld: Instagram @bridgetmaasland

“Je bent goed zoals je bent, laat niemand jou iets anders wijsmaken!” schrijft de presentatrice in haar verhaal. “Ik deel deze comments niet voor mijzelf. Ik vind het schadelijk als dit naar jonge en/of onzekere vrouwen wordt gestuurd. Vandaar dat ik af en toe een belachelijke comment deel met bijbehorende foto in de hoop dat men iets leert.” You go, Bridget!

Bron: Instagram @bridgetmaasland | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook