Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Rianne Meijer deelt lieve gezinskiekjes op Instagram

Met name de laatste foto's toverden een lach op ons gezicht.

Rianne Meijer beviel vorig jaar november van haar eerste kindje samen met haar vriend Roy. Sindsdien hebben we baby George al meerdere keren voorbij zien komen op haar Instagram-account, en Rianne zou Rianne niet zijn als ze er niet af en toe een flinke dosis humor aan haar momlife-content toe zou voegen.

George

In november 2023 beviel Rianne van haar eerste spruit. “Hi world 🤍 meet baby George”, luidde de caption van het bericht waarin de trotse ouders hun new born voorstellen aan hun volgers. Bij deze lieve aankondiging werden er ofcourse een aantal té lieve kiekjes van de kleine spruit gedeeld. Zo zagen we bijvoorbeeld foto’s net na de bevalling met een héle trotse papa en mama. Ahw!

Fotoshoot

Inmiddels is George alweer drie maanden oud, hoog tijd om een fotoshoot met het gezin te organiseren, moet Rianne gedacht hebben. De influencer deelt een reeks té lieve zwart-wit foto's van haar en haar twee mannen. Het bijschrift luidt: "Cheek kisses are off the table, other than that it was a great day 😂❤️❤️" Wat ze daarmee bedoelt? Daar kom je achter als je naar de laatste twee foto's van het bericht scrolt.

Op de één na laatste foto zien we namelijk hoe de twee trotse ouders elk een kus geven op het wangetje van hun zoon. Maar die lijkt daar op zijn beurt helemaal niet zo content mee te zijn en trekt een bedenkelijk gezicht. Op het beeld erna zien we hoe het jongetje in huilen uitbarst. De boodschap is duidelijk: no more cheek kisses voor George!

Momlife

Sinds Rianne is bevallen van haar eerste kind, schroomt ze niet om ons af en toe een kijkje te geven in haar momlife. Zo deelt ze geregeld een schattig kiekje van haar kleine spruit en maakt ze relatable content voor moeders van jonge kinderen. In onderstaande video haakt ze bijvoorbeeld op een grappige manier in op hoe het is om de eerste moeder binnen je vriendinnengroep te zijn:

Keizersnede

Ook plaatste ze begin dit jaar een foto van het litteken van haar keizersnede, waarmee baby George ter wereld is gekomen.

I present to you my newest scar, I think its my coolest one yet”, schreef de trotse mama onder de Instagram-post.

De reacties stroomden vol met lieve complimenten voor de influencer. “Ik vind het eigenlijk echt prachtig”, reageerde Anna Nooshin onder de post.

Bron: Instagram @rianne.meijer, Grazia archief | Beeld: NL Beeld