Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Niels Oosthoek opnieuw vader geworden

Ook onthult de presentator meteen de prachtige naam van zijn dochter.

Beschuit met roze muisjes voor Niels Oosthoek en zijn vriendin Karisa Jansen. Op Instagram laat Niels weten dat hun dochter op 29 december 2023 is geboren.

Dochter geboren

Niels heeft zojuist op Instagram bekendgemaakt dat hij en Karisa op 29 december 2023 hun dochter hebben verwelkomd. "Welkom lieve Bowie Loe 🦋", deelt de presentator op Instagram bij een prachtige foto van zijn dochter. Ook deelt Niels een kiekje waarop te zien is dat zoontje Charley zijn zusje vasthoudt. Hoe schattig!

Midden juli vorig jaar maakte Niels bekend dat hij opnieuw papa wordt. "Enorm trots om te verklappen dat Charley een baby broertje krijgt… 😍💙”, deelde Niels onder een té lieve foto van zijn zoon met de foto’s van de echo. Karisa en Niels werden in 2020 voor het eerst ouders van zoontje Charley, die inmiddels alweer drie jaar is.

Zoontje of dochter?

Aanvankelijk dachten Karisa en Niels dat ze opnieuw een zoontje zouden krijgen. Tijdens de zestien-wekenecho vertelde de deskundige namelijk dat Karisa in verwachting was van een jongetje. Dit bleek echter niet zo te zijn. "Ken je die mop van die twee mensen die dachten dat ze een zoontje kregen?", vertelde Niels in september in de podcast Borrelpraat.

Tijdens de twintig-wekenecho kreeg het stel namelijk te horen dat Karisa niet in verwachting was van een zoontje, maar van een dochtertje. "Ik ben me wekenlang aan het voorbereiden samen met mijn vriendin: we krijgen een tweede zoon. In m’n hoofd zat ik straks met twee kereltjes. Oké, wat vet, ik heb alleen maar broers, we komen echt uit een mannenfamilie. M’n opa’s hadden alleen maar boers", vertelde Niels lachend.

Ook deelde de presentator dat het stel de babykamer al blauw had geverfd en dat de twee al namen hadden bedacht voor hun tweede kindje. Gelukkig bleken die namen uniseks te zijn. "Dus er zit een grote kans in dat we die gewoon doortrekken." Ha!

Namens Grazia van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter!

Fotografie: Ruud Janssen