Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Josje Huisman blikt terug op bevalling: 'Intens, maar zo bijzonder'

'We hebben deze week enorm genoten van onze kraamweek'

JOSJE HUISMAN boekpresentatie "Goed bevallen?"

Vorige week zijn Josje Huisman en partner Leon trotse ouders geworden van een zoontje. Inmiddels is de kleine spruit al een week oud en blikt Josje terug op de hele lange bevalling.

Geboorte

Afgelopen weekend was het eindelijk zover en is het jongetje ter wereld gekomen. Op Instagram plaatste Josje een aantal kiekjes en onthulde ze de bijzondere naam van haar zoontje. “Dai Dai Saul Tanate. Geboren op 21 oktober 2023 om 14:35″, schreef de trotse mama in de caption.

Goed voorbereid

Josje en Leon zitten sinds de geboorte van Dai Dai op een blauwe wolk. Gisteren blikte Josje terug op de bijzondere geboortedag van haar zoontje. Dai Dai is namelijk precies op de uitgerekende datum ter wereld gekomen. Dat gebeurt bij slechts 1 op de 80 baby's. De bevalling duurde maar liefst negen uur, maar door de fijn begeleiding van het ziekenhuis vond Josje het allemaal goed verlopen.

"We waren voorbereid en superblij dat het wachten voorbij was!", schrijft Josje. "Leon was de beste geboortepartner die ik me kon wensen; schoof bij elke pauze een appel onder m'n neus of een slok limonade. Ik heb z'n armen helemaal fijn geknepen", vervolgt de voormalig K3-zangeres.

"Het is wel intens zo een bevalling, maar ook zo bijzonder! 😊😍 We konden gelijk naar huis (Na een beschuitje en een douche enzo) en Kamari kwam ook snel weer thuis. Hij kon niet wachten om z'n broertje te zien! We hebben deze week enorm genoten van onze kraamweek.. zo knus! Ik vind het natuurlijk de liefste en de schattigste baby ooit😁 En hij doet het super goed! 💪🏼 ", aldus Josje. Aahw!

Eerdere relatie

We kennen Josje natuurlijk allemaal als de voormalig K3-zangeres, maar inmiddels leeft de blondine al een tijdje wat meer buiten de schijnwerpers. Nadat haar zangcarrière stopte in 2016, volgde ze de opleiding modist. Vorig jaar bekroonde ze de afronding van haar studie met het oprichten van een eigen hoedenmerk, Cornelia. Josje kreeg in 2018 al een zoontje met producer Cle Gyimah, maar sinds 2021 zijn zij uit elkaar.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • JOSJE HUISMAN boekpresentatie "Goed bevallen?"