Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michelle Bibi over begin relatie met Roy Donders: 'Wilde vriendschap niet riskeren'

'Ik kon er niets mee, want Roy viel natuurlijk op mannen. Dacht ik.'

Michelle Roy

Michelle Bibi is alweer een tijdje happily in love met Roy Donders. Het begon allemaal als een bijzondere vriendschap, en voor Michelle was het dan ook best lastig om toe te geven dat ze gevoelens voor Roy had. In gesprek met LINDA. vertelt de realityster openhartig en eerlijk over het begin van hun relatie.

Ontmoeting in Griekenland

Michelle en Roy leerden elkaar kennen in het zonnige Griekenland. Er was meteen een klik tussen de twee. "Elke dag brachten we met elkaar door", blikt Michelle in LINDA. terug op het begin waarin ze elkaar net kenden. "We bleven maar kletsen: van 's middags tot 's avonds diep in de nacht. Daaruit is een bijzondere vriendschap ontstaan."

Gevoelens

Vanaf het moment dat ze Roy leerde kennen was er al 'een bepaald gevoel', geeft Michelle toe. Na twee maanden werd dat alleen maar meer. Toch besloot de realityster haar gevoelens in eerste instantie weg te stoppen. "Ik kon er niets mee, want Roy viel natuurlijk op mannen. Dacht ik", aldus Michelle.

Vriendschap riskeren

Gelukkig bleek Roy ook gevoelens voor Michelle te hebben. Op een gegeven moment gaf hij dit aan haar toe, en daar is Michelle nog altijd ontzettend blij mee. Als Roy niet had opgebiecht gevoelens te hebben, was het waarschijnlijk nooit iets geworden tussen de twee. "Ik denk dat ik het voor altijd had weggestopt", zegt Michelle eerlijk. "Want ik wilde onze vriendschap echt niet riskeren."

Toekomstplannen

Gelukkig is het allemaal goed gekomen en inmiddels zijn Michelle en Roy al een tijdje heel gelukkig samen. Samen zien ze dan ook een toekomst voor zich, en daarom willen ze op termijn graag trouwen. Toch gebeurt dit nu nog niet, want 'het juiste moment' is nog niet aangebroken. "Wij houden echt van een overdreven grote Amerikaanse bruiloft. Eerst alles aan kant, dan gaan we het over trouwen hebben", zei het stel eerder tegen ANP. "Maar dat we het gaan doen, dat staat als een paal boven water." Te leuk!

Showbizz
  • LINDA., RTL Boulevard, archief
  • NL Beeld