Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michelle Bibi en Roy Donders over een tweede kindje en trouwplannen

'Wij houden echt van een overdreven grote Amerikaanse bruiloft'

Michelle Bibi

Vanaf vandaag is het tweede seizoen van de realityserie Roy Donders Altijd Wat Bijzonders te zien bij TLC en Discovery+. En dat belooft veel goeds! In een interview met het ANP vertelt Roy Donders over het tweede seizoen, de toekomstplannen van het koppel, kinderen en de wens om te trouwen.

Bed and breakfast

"De verhaallijn in het tweede seizoen is dat we een wellness-bed and breakfast gaan beginnen", vertelt Roy aan het ANP. Roy en Michelle dromen ervan om later te verhuizen naar een groot stuk grond met twee huizen, zodat ze hun droom van een bed and breakfast kunnen verwezenlijken. "In een van die huizen gaan wij dan wonen en het andere huis wordt dan een bed and breakfast, met meerdere kamers en een wellness," vertelt Roy over de toekomstplannen.

Verhuisplannen hebben de twee nog niet, dus daarom veranderen ze een deel van hun eigen woning in een bed and breakfast. "Dan gaan we testen hoe het bevalt", vertelt Roy. Enne, dat stuk grond? "Het moet in ieder geval groot zijn", vertelt hij lachend.

Kinderen & trouwplannen

Eén ding maken ze alvast duidelijk: in het tweede seizoen staat een tweede kindje in ieder geval niet centraal. Samen hebben ze een dochtertje, Romi. Ook heeft Michelle een dochtertje uit een vorige relatie, namelijk Bibi. Maar een derde telg in het gezinnetje? Daar zijn geen plannen voor. "Nog een kindje zit er niet in, dat gaan we niet doen", aldus Roy.

Over trouwen denkt het koppel anders, dit willen ze namelijk nog wel heel graag. Toch gebeurt dit nog niet, want 'het juiste moment' is nog niet aangebroken. "Wij houden echt van een overdreven grote Amerikaanse bruiloft. Eerst alles aan kant, dan gaan we het over trouwen hebben. Maar dat we het gaan doen, dat staat als een paal boven water." Te leuk!

Showbizz
  • ANP/RTL Boulevard
  • NL Beeld