Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Donny weer gelukkig in de liefde

Donny heeft zijn relatie Insta official gemaakt!

Donny

Love Islands Donny en Rowenna kondigden in maart dit jaar aan dat ze helaas een punt achter hun relatie hebben gezet. Inmiddels is Donny weer gelukkig in de liefde. Zo heeft hij op Instagram een foto gedeeld met zijn nieuwe vriendin.

Breuk

Donny en Rowenna kondigden een paar maanden geleden aan dat ze uit elkaar zijn. "We maken elkaar niet meer gelukkig. We hebben een heel mooie tijd gehad samen, dus het is heel verdrietig voor ons beiden. Ik hoop dat jullie ons de tijd en ruimte geven om dit een plekje te kunnen geven", deelde Rowenna hier destijds over in haar stories.

"We hebben het geprobeerd, maar het is helaas niet gelukt. We gunnen elkaar het beste", vulde Donny aan in een post op zijn Instagram.

Nieuwe liefde

Inmiddels is Donny echter weer gelukkig in de liefde. Zo is hij momenteel met zijn nieuwe vriendin op vakantie op Curaçao. Dit blijkt uit twee lieve foto's die hij gisteravond op Instagram deelde. "You & Me ❤️", deelt hij in de caption. Door de tag in de post zien we dat zijn nieuwe vriendin Isabel heet.

In de comments onder de post regent het lieve reacties. Dat Donny zijn relatie Insta official heeft gemaakt is iets wat veel andere deelnemers van Love Island maar al te leuk vinden. Zo laten onder meer Morris, Jules, Rick en Job een lieve reactie achter. Het is je gegund, Donny!

Showbizz
  • NL Beeld