Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heel mooi nieuws voor EOTBDD's Imke

Wat fantastisch!

Imke

Heel leuk nieuws voor Imke Roos – die we kennen van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. Op Instagram heeft ze bekend gemaakt dat haar vriend Jermaine haar ten huwelijk heeft gevraagd. And she said yes!

Verloving

Het lijkt erop dat Imke en Jermaine momenteel op cloud nine zitten. De twee hebben zojuist namelijk hun verloving aangekondigd. "We moeten jullie iets vertellen...", beginnen de lovebirds op Instagram. Vervolgens delen ze een video waarin te zien is dat de twee elkaar dolgelukkig vasthouden en dat er een prachtige ring om Imke's vinger zit. Jawel, de twee zijn verloofd!

Imke leerde Jermaine in de zomer van 2021 kennen in een zomerbar. Jermaine was meteen van haar onder de indruk en besloot haar een berichtje te sturen op Instagram. Hoewel Imke niet meteen kriebels kreeg, sloeg de vonk na een tijdje toch over, en inmiddels zijn de twee gelukkiger dan ooit!

Felicitaties

Op Instagram regent het felicitaties voor de kersverse verloofden. "Wauw. Zo leuk!", "Zo blij voor jullie", en "Mooi lieverds. Proficiat", valt er dan ook te lezen in de comments. Ook Ex on the Beach-deelnemers Pommeline Tillière en Stacy Leirens laten een felicitatie achter. Ook namens Grazia: van harte gefeliciteerd met jullie verloving!

Showbizz
  • Instagram @imke_roose
  • MTV