Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTBDD's Lesley over Ivory: 'Hij zal altijd een plekje in mijn hart hebben'

Ondanks de breuk blijft Ivory voor Lesley heel speciaal.

Lesley en Ivory

Tijdens de reünie van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars werd helaas bekend dat Ivory en Lesley niet langer samen zijn. Lesley deelt op Instagram dat de afgelopen periode haar erg zwaar viel, maar dat Ivory altijd een plekje in haar hart zal hebben.

Reünie

Kijkers van EOTBDD's hoopten wekenlang dat Ivory en Lesley ook in Nederland nog een gelukkig stelletje zouden zijn. Tijdens de reünie van het EOTBDD kwam het hoge woord eruit: de twee zijn helaas niet meer samen. "Het is gewoon klaar, ik kan hem niet vertrouwen", deelde Lesley.

Op Instagram blikt Lesley terug op de reünie. "De reünie... Ik heb lang genoeg de tijd gehad om te bedenken wat ik hierover wil zeggen, maar ik heb daadwerkelijk geen idee", begint de realityster haar bericht.

Gebroken hart

Het lijkt erop dat Lesley en Ivory al een tijd geleden een punt achter hun relatie hebben gezet. Het was voor Lesley dan ook extra pijnlijk om de afleveringen van EOTBDD terug te zien. "Mijn emoties zijn de afgelopen periode alle kanten opgegaan. Hoe verwerk je een gebroken hart als je elke week op televisie geconfronteerd wordt met hoe gelukkig je was?", vraagt ze zich af.

De realityster geeft aan dat dit voor haar onmogelijk was en dat ze nu pas echt kan dealen met haar gebroken hart. "Voor mij begint het verwerken nu pas. Geen idee hoe ik dat ga doen, maar het komt vast goed!"

Ivory

Ondanks dat Lesley en Ivory geen stel meer zijn, blijft Ivory speciaal voor Lesley. "Dat Ivory en ik niet meer samen zijn, is volgens mij wel duidelijk. Maar hij zal wel altijd een plekje in mijn hart hebben."

"Ondanks alles wat er is gebeurd, hou ik – gek genoeg – nog steeds van hem en kunnen we gelukkig gewoon weer op een normale manier met elkaar omgaan. Ik focus me op de positieve herinneringen!" Veel sterkte de komende tijd, Lesley.