Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Ayleen over zwangerschapskwaaltjes: 'Niet heel moe, wel lui'

'Op het begin, toen ik het nog niet wist, had ik rare hoofdpijn en werd ik duizelig'

Ayleen

Vorige week kwam Ayleen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars met het heugelijke nieuws naar buiten dat ze zwanger is van haar eerste kindje! Ze deelde al een paar prachtige foto's van haar babybelly en verscheen op de rode loper, maar nu deelt de realityster ook de minder leuke kanten van haar zwangerschap.

In verwachting

Na de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars deelde Ayleen héél erg leuk nieuws. Ze is namelijk in verwachting van haar eerste kindje! Dit nieuwtje deelde de realityster vorige week op Instagram met een tweetal prachtige foto's. Daarop zagen we een schaduw van de realityster, waarop ook haar groeiende babybuik al goed te zien was. "Our greatest adventure is about to begin", luidde de caption.

De afgelopen maanden heeft Ayleen haar zwangerschap geheim moeten houden, maar nu mag iedereen het weten! Op Instagram deelt de realityster een video waarin ze ons bijpraat over haar zwangerschapskwaaltjes. Ze heeft de video al een paar weken geleden opgenomen, maar plaatst 'm nu toch om haar volgers mee te nemen in het proces.

Kwaaltjes

"Ik ben niet heel moe geweest, wel lui", begint ze te vertellen over haar kwaaltjes, opgenomen in week 7 van de zwangerschap. Ook heeft ze last van krampjes: "Alsof ik ongesteld moet worden. Ik ben heel misselijk geweest, heb in totaal drie keer gekotst. Maar ik ben niet elke dag super misselijk."

Ook van duizeligheid heeft de mom to be naar eigen zeggen flink last (gehad). "Op het begin, toen ik het nog niet wist, had ik rare hoofdpijn en werd ik duizelig. Toen ik op de bank lag, begon alles te draaien.'' Aii...

"Alles wel mild hoor, dus niet mega erg. (...) Nu klinkt het alsof ik heel veel zeur, maar het is allemaal niet heel heftig."

Zwaarder dan verwacht

Voor de camera van RTL Boulevard vertelde Ayleen vorige week ook al dat zwanger zijn niet alleen maar leuk is. "Ik voel me zwaar. Ik ben heel blij hoor, maar ik vind het wel zwaarder dan ik had verwacht", gaf ze eerlijk toe. Ze heeft de zwangerschap heel lang voor zichzelf moeten houden, maar ook lichamelijk merkte ze verschil. "Ik ben gewoon heel snel buiten adem."

Showbizz
  • Instagram @ayleenbella, RTL Boulevard, Archief
  • NL Beeld