Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! EOTB-Romée is zwanger van eerste kindje 

'Our biggest wish came true'

Romee

Heugelijk babynieuws voor Romée van Zeeland, die we kennen van Ex on the Beach: Double Dutch. Zij en haar vriend verwachten namelijk hun eerste kindje samen! Dat heeft de realityster bekendgemaakt op Instagram.

Zwanger

De afgelopen tijd heeft het stel een geheimpje bewaard, maar nu mag iedereen het weten: Romée is zwanger! Dat nieuws heeft de EOTB-ster gisteravond bekendgemaakt op Instagram. "🤍🍼 MEET THE PARENTS", schrijft Romée bij een geweldige foto met lover Revie. "Our biggest wish came true. 🤍" Op de foto is de prachtige babybuik van de realityster al goed te zien. Prachtig!

Reacties

De parents to be kunnen rekenen op een hoop felicitaties in de comments onder de post. "Gefeliciteerd schatjeee❤❤❤❤", schrijft Ayleen Bella. "ZOOOO LEUK 😍😍😍", reageert Shirley Cramer. "EINDELIJK MAG IK T ZEGGEN REVIE EN ROMEE KRIJGEN EEN BABBYYYY❤️❤️❤️😍", grapt Harrie Snijders. "😍😍❤️ Geweldig nieuws! Geniet van deze bijzondere tijd!", "Aaaw wat leuk, Congrats!! 🤍😍" en "Aaaahw zo leukkk😍 gefeliciteerd!❤️", klinkt het verder.

Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en een fijne zwangerschap gewenst!

EOTB

We kennen Romée natuurlijk van haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch. In 2022 spoelde ze aan als de ex van Luca. Tijdens haar verblijf in de villa zorgde ze voor een hoop chaos door ruzie te maken met medekandidaat Lynn. Voordat de realityster meedeed aan EOTBDD, heeft ze ook meegedaan aan Temptation Island. In gesprek met Nick Eshuis gaf ze vorig jaar toe dat ze had verwacht dat haar deelname aan EOTBDD vergelijkbaar zou zijn met haar tijd op Temptation Island. Tijdens Temptation was ze namelijk veel aan het chillen met de andere kandidaten, maar meedoen aan EOTBDD was wel even anders. “Ik dacht dat het weer lekker rustig zou zijn”, aldus Romée, maar niets was minder waar. “Er is altijd wel heisa”, stelt ze, “maar ik had niet verwacht dat ik degene zou zijn die heisa zou maken. Ik dacht: ik ga daar gewoon een beetje chillen, maar dat viel vies tegen.”

In beide programma's vond Romée helaas niet de liefde, maar inmiddels heeft Cupido raak geschoten en is ze dolgelukkig met Revie. En binnenkort vormen ze dus een gezinnetje met een kindje erbij. Te leuk!

Showbizz
  • Instagram @romeeeeyy
  • MTV