Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Luca over heftige bedreigingen: 'Kan elke dag wel naar het politiebureau gaan'

Heftig! 

Luca

Het afgelopen seizoen van Ex on the Beach: All Stars Double Dutch was Luca wederom één van de smaakmakers. En hoewel hij enorm populair is – zowel onder de dames als bij kijkers – is hij niet bij iedereen even geliefd. In gesprek met het Algemeen Dagblad onthult de realityster dat hij regelmatig heftige bedreigingen krijgt.

Bedreigingen

Hoewel dit natuurlijk helemaal niet normaal is, is Luca inmiddels wel gewend aan haat in zijn DM. "Ik heb genoeg bedreigingen gehad. Bijvoorbeeld dat ik een kogel door mijn kop krijg", onthult hij in de krant. Ondanks de heftige bedreigingen deed de realityter geen aangifte. "Nee, dan kan ik elke dag wel naar het politiebureau gaan", stelt hij. "Weet je, haat is alleen online en vaak anoniem. Dat doet me niks. Op straat zijn de reacties alleen maar positief."

Dat EOTB-deelnemers vaak op basis van hun uiterlijk worden afgerekend vindt Luca onterecht. "Iedereen snapt toch dat er meer is dan dit. Ik krijg wel eens berichten dat ik dom ben, maar volgens mij is het precies andersom", zegt hij. "Haatreacties voorkom je niet. Als het je boeit wat ze zeggen, kun je er beter niet aan beginnen."

Familie

Zijn familie houdt Luca lekker privé. De realityster heeft een Nederlandse moeder, een Italiaanse vader en twee broertjes. Maar hen zul je niet snel in de spotlights zien. “Dat gaat niemand wat aan", vindt Luca. "Ik heb gekozen voor dit programma, zij niet. Ze vinden alles wat ik doe oké, zolang ik maar mezelf ben. En dat ben ik.”

Liefde

Hij heeft inmiddels een behoorlijk lijstje met exen, maar de liefde heeft Luca helaas nog niet gevonden. “Ik ben de juiste gewoon nog niet tegengekomen", stelt de realityster. Hij heeft echter ook nergens spijt van. “Nee, daar heb ik niks aan. Weet je wat het is: als je saai bent, dan hoeven ze je niet.”

Showbizz
  • Love Reality, Algemeen Dagblad
  • MTV