Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Tamara Elbaz doet bijzondere onthulling

De housewife gaat wel erg ver om haar huis schoon te houden. 

Tamara Elbaz

In The Real Housewives of Amsterdam kunnen we zien dat Tamara Elbaz een echte perfectionist is. Ze vindt het belangrijk om goed verzorgd voor de dag te komen. Maar dat perfectionisme gaat verder dan alleen haar uiterlijk, ook haar huis is altijd spik en span. In een interview met LINDA. Vakantieboek doet Tamra dan ook een bijzondere onthulling.

Stop stofzuigen

In het blad deelt Tamara een aantal van haar opvallende karaktereigenschappen, die grotendeels voorkomen uit haar opvoeding. De realityster groeide op in Volendam en heeft nog steeds een aantal typisch Volendamse trekjes in zich, waaronder dat haar huis altijd extreem schoon is. "Overal de Dettol-doek overheen", zegt ze. Maar ze gaat zelfs nog een stapje verder. "De stoep voor het huis stofzuigen als die vuil is", onthult ze. Wait, what? Ja, je leest 't goed. Tamara staat regelmatig buiten met een stofzuiger om haar stoep netjes te houden.

Gordijnen

Iets wat Tamara ook heel belangrijk vindt in huis, naast dat het heel schoon is, zijn gordijnen. "Ik woon al lang in Amsterdam en heb er, na gehuurd te hebben, weer een eigen huis. Het eerste wat er moest komen, waren luxe gordijnen", vertelt ze. "Elke Volendammer weet: gordijnen maken je huis af, ze fungeren als statussymbool", legt de housewife uit. "In het dorp had ik ze in crèmekleurig draperie met satijnen band. Lelijk. Daar ben ik overheen."

Rommelige man

Het zal je dan ook niet verbazen dat een rommelige man niet in Tamara haar leven past. "Afschuwelijk. Ik heb ooit met een rommelige man gedatet en dat strandde om die reden vrijwel meteen", deelt ze. "Ik heb al een jaar niet meer gedatet.” Ze is op zoek naar een sterk en ambitieus persoon, die dezelfde lifestyle heeft als Tamara. "Ik houd van goede restaurants, mooie kleren en reizen. Ik ben bereid hard te werken voor dat goede leven, dat verwacht ik ook van een man.” Duidelijk!

Showbizz
  • LINDA. Vakantieboek, RLT Boulevard
  • NL Beeld