Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what? Nieuwe liefde Tamara Elbaz moet minimaal 4 ton verdienen

'Dat is toch niet zo heel moeilijk?'

Tamara Elbaz

Tamara Elbaz is alweer een tijdje happy single. In The Real Housewives of Amsterdam deelde ze al eens dat daten behoorlijk lastig kan zijn. Wat wellicht ook niet meehelpt, is dat de realityster een behoorlijke inkomenseis aan haar toekomstige partner stelt. Hij moet namelijk minimaal vier ton per jaar verdienen, zo stelt Tamara in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild. Say what?

Financieel onafhankelijk

In de podcast vraagt Ruud aan Tamara of ze het belangrijk vindt dat haar toekomstige man ook rijk is. "Ik vind het wel leuk als een man meer verdient dan ik", geeft ze toe. "In het verleden heb ik weleens gedatet met mannen voor wie ik dan moest betalen, dat vond ik niet zo sexy." Toch zit rijkdom niet alleen in veel geld hebben, vindt de realityster. "Ik vind het heel belangrijk dat een man een doel heeft in z'n leven. Dat hij echt iets wil bereiken in het leven", legt ze uit. "Ik denk dat het veel over een man zegt als ook hij financieel onafhankelijk is."

Vier ton

Tamara vindt dat een man 'een provider' moet zijn. "Iemand die voor een vrouw zorgt", verduidelijkt ze. Maar wat moet die toekomstige nieuwe liefde van Tamara dan precies verdienen? Ruud vraagt zich dan ook af of dit een bedrag van minimaal vier ton per jaar moet zijn. "Dat gaat toch wel lukken?", vraagt ze zich hardop af. "Ja, hij moet wel boven de vier ton verdienen, toch? Dat is toch niet zo heel moeilijk?" Uh, tja...

Andere eisen

Geld is trouwens niet het enige wat Tamara zoekt in een nieuwe liefde. "Mijn volgende man moet wel een knappe man zijn", zegt ze. "Ik hou van knappe mannen. Ik moet er de hele dag naar kijken." Verder nog eisen? "Ambitieus vind ik leuk. Humor vind ik heel belangrijk. Ik hou echt van lachen. (...) De man die ik wil bestaat denk ik niet", lacht ze vervolgens.

In het gesprek stelt Tamara dat ze 'sowieso nooit leuke mannen tegenkomt'. Gelukkig kan ze goed voor zichzelf zorgen. Dat vindt ze belangrijk omdat ze een zoontje van 4 jaar oud heeft. Haar eigen ouders hadden het vroeger niet breed. "Ik wil dat het mijn kind aan niets ontbreekt", aldus de housewife.

Showbizz
  • 30 Minuten Rauw, RTL Boulevard
  • NL Beeld