Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tamara Elbaz belandde op afdeling oncologie: 'Had heel anders kunnen aflopen'

De housewife heeft een hele spannende week achter de rug. 

Tamara Elbaz

Tamara Elbaz heeft een ontzettend spannende week achter de rug. Op Instagram vertelt de Real Housewife of Amsterdam hoe ze onverwacht op de afdeling oncologie belandde nadat ze iets in haar borsten ontdekte dat er niet hoorde.

Preventieve echo

Op Instagram deelt Tamara vandaag een kwetsbare foto van zichzelf, waarop we zien dat ze op haar linkerborst een verbandje heeft zitten. "'We gaan toch even wat weefsel afnemen om te controleren.' Voor ik het wist zat ik vorige week op de afdeling oncologie", vertelt de realityster daarover. "Op de preventieve echo van mijn borsten waren dingen te zien die er niet hoorden", legt ze uit. "De uitslag zou pas na een paar dagen volgen."

Spannende week

"Ik heb werkelijk de langste week ever achter de rug", vervolgt Tamara. "Het enige waar ik aan kon denken was aan Alexander. Alexander had misschien een zieke moeder. En ik moest ook wel een aantal keren denken aan wat als ik dood zou gaan", deelt ze eerlijk. "Dan had Alexander geen zieke moeder maar helemaal geen moeder meer."

Gelukkig hoeft Tamara daar nu niet meer aan te denken. "Vanmorgen kreeg ik echter het beste nieuws ever…er is niks kwaadaardigs gevonden", vertelt ze opgelucht. "De zomer had heel anders kunnen aflopen, dat realiseer ik me maar al te goed. Maar OMG laat je borsten regelmatig even checken. Want het kan zomaar ineens te laat zijn 💖🙏🏼."

Reacties

In de reacties onder de post steken volgers Tamara massaal een hart onder de riem en laten ze weten blij te zijn met de goede afloop. "Gelukkig ben je gezond! Des te meer een rede om vandaag een flesje open te trekken en t leven te vieren, want het kan zo anders lopen", schrijft iemand. "Wat een opluchting ..gelukkig maar. Maar idd laat je borsten checken en check zelf regelmatig", reageert een ander. "Gelukkig dat er niks speelt", zegt een derde.

Showbizz
  • Instagram @tamaraelbaz
  • NL Beeld