Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Molloten opgelet: vandaag beginnen er twee seizoenen van Wie is de Mol?

Dat wordt bingen! 

Wie is de Mol

Geweldig nieuws voor Wie is de Mol?-fans. Vanaf vandaag zijn er namelijk niet één, maar twee nieuwe seizoenen van het populaire spelprogramma te zien!

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is al jaren een groot succes. Fans van het programma – ook wel Molloten genoemd – zitten aan de buis gekluisterd om erachter te komen wie van de groep de mol is. Goed nieuws als jij ook geen genoeg kunt krijgen van dit programma. Vanaf vandaag zijn er maar liefst twee nieuwe seizoenen te zien. Een Nederlands seizoen én een Amerikaans seizoen. Wij praten je bij!

Onbekende Nederlanders

Vandaag gaat er een gloednieuw seizoen van WIDM van start, dit keer met onbekende Nederlanders. Dit seizoen is speciaal ontwikkeld om via streaming te bekijken en is dus niet op televisie te zien. Je streamt Wie is de Mol? op NPO Start, als 'alternatief voor de volle sportzomer'. Dit keer reizen tien onbekende Nederlanders af naar Oman om daar aan het avontuur van hun leven te beginnen. De presentatie is in handen van Hila Noorzai.

Vier weken lang worden er op vrijdag twee afleveringen gepubliceerd. Deze steken echter wel iets anders in elkaar dan je gewend bent. "Op deze manier spelen we met een spanningsboog die beter past bij het on demand kijken: waar en wanneer het jou uitkomt", aldus Elsa Gorter, contentmanager van NPO Start.

De streaming-editie van Wie is de Mol? is vanaf vrijdag 28 juni exclusief te bekijken bij NPO Start.

The Mole

Kun je nu écht geen genoeg krijgen van WIDM? Dan kun je nu ook het Amerikaanse The Mole streamen op Netflix. Dit lijkt enorm op Wie is de Mol? zoals we het in Nederland kennen. Tien deelnemers gaan de strijd met elkaar aan. Eén van hen probeert de boel te saboteren, aan de anderen de taak om erachter te koen wie deze mol is. De mol heeft als doel om zoveel mogelijk geld uit de pot te houden van de deelnemers. Bij de Amerikaanse versie doen, in tegenstelling tot het reguliere Nederlandse programma, geen bekende mensen mee.

The Mole is ook vrijdag 28 juni te streamen op Netflix.

Showbizz
  • RTL Boulevard
  • NPO