Monica Geuze in haar nieuwe boek voor het eerst openhartig over borstvergrotingen

Monica deelt in Unreleased dat ze twee keer haar borsten liet vergroten.

Monica Geuze laat in haar nieuwe boek Unreleased een nieuwe kant van zichzelf zien. In het boek deelt de influencer speciale en intieme foto's én onthult ze dat ze twee keer haar borsten liet vergroten.

Best kept secret

Monica liet eerder al weten dat haar boek niet alleen nooit vertoonde foto's bevat, maar ze ook haar best bewaarde geheim uit de doeken doet. Nu het boek bij fans op de mat is gevallen, is haar geheim geen geheim meer: ze onderging twee keer een borstvergroting.

Of het ook écht zo'n goed bewaard geheim is, dat is nog maar de vraag, laat ze zelf weten in het boek: “Ik noem het mijn best kept secret maar eigenlijk krijg ik best vaak de vraag op YouTube of Instagram of ik iets aan mijn borsten heb laten doen. Voor mij best een spannend onderwerp, omdat dit iets is waar ik van jongs af aan onzeker over ben.”

Onzeker

De vlogger beschrijft in het boek hoe onzeker haar borsten haar maakten. Toen tienermeiden om haar heen borsten kregen en beha's begonnen te dragen, was er bij haar nog niks te bekennen. Hoewel ze er geen fan van is om in een gezond lichaam te laten snijden, begon het een obsessie te worden. Ze deed goed research en bezocht meerdere klinieken. “Toch durfde ik steeds niet”, schrijft ze. Nadat een vriendin het liet doen, besloot ze toch de stap te zetten.

Twee maanden later bleek ze zwanger van Zara-Lizzy. “Mijn borsten begonnen pijn te doen en het leek alsof ze begonnen te zwellen. Ik vroeg me af of er iets fout was gegaan en of ik toch rustiger aan had moeten doen tijdens mijn herstel. Niets was minder waar: ik bleek zwanger.” Stiekem best handig, want zo kon ze lang haar grotere borsten op haar zwangerschap gooien.

Tweede ingreep

Na de bevalling van haar dochter, waren haar net nieuwe borsten niet meer wat het geweest was. “Het werd steeds meer loshangend vel versierd met striae. Je kunt je voorstellen: ik was niet blij.” De huid rondom haar borsten was zo opgerekt, dat de implantaten niet meer op hun plek bleven zitten. “Ze draaiden gewoon als ik voorover of opzij leunde”, aldus Monica. Vlak voor haar break-up met Lars Veldwijk in 2019, ging ze voor de tweede keer onder het mes om haar borsten opnieuw te laten doen.

Verder laat de vlogger in het boek weten dat ze ook haar kaak heeft laten sculpten. Monica heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze zo nu en dan wat heeft laten doen. Zo stond ze lange tijd bekend als de Kylie Jenner van Nederland, nadat ze lipfillers liet zetten. Die heeft ze inmiddels laten oplossen. In een interview met presentator Kay Nambiar liet ze destijds weten het een ‘kansloze actie’ te vinden en dat ze het niet gauw nog een keer zou laten doen.

Bron: Happy in Shape, Cosmopolitan, Unreleased | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws