Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Acteur Alkan Çöklü is verloofd

Hij besloot zijn vriendin op een wel héél magische plek ten huwelijk te vragen.

Alkan Çöklü

Geweldig nieuws voor Alkan Çöklü: de oud GTST-acteur is verloofd! Op Instagram vertellen hij en zijn fiancé Yeliz Çiçek trots over hun verloving in het zonnige Turkije.

Verloving

Alkan besloot de grote vraag te stellen op een wel heel bijzondere plek. Het koppel is momenteel namelijk op vakantie in een romantisch, afgelegen oord in het zonovergoten Turkije. What better place to pop the question?

Op hun Instagram Stories delen de twee dit heugelijke nieuws met al hun volgers. "YES!!! 💍✨🤍", schrijft Yeliz bij een prachtig kiekje op het water.

Beeld: Instagram @alkantubbies

De lovebirds delen dan wel geen beelden van het grote moment, maar het is meer dan duidelijk dat het aanzoek ontzettend speciaal was. "We gaan niet te veel delen van het moment zelf, want dat willen we tussen onszelf en onze vrienden en familie houden", schrijft Yeliz. "Maar het was zo magisch. Dit was vlak ervoor, toen ik nog geen idee had wat er ging gebeuren 🧿✨🤍". Adorable!

Beeld: Instagram @alkantubbies

Powerkoppel

Alkan Çöklü is een presentator en acteur, onder andere bekend van zijn rol als Amir Nazar in Goede Tijden, Slechte Tijden, die hij tot 2021 vertolkte. Hij is nu al een heel tijdje dolgelukkig met zijn Yeliz, die ook een behoorlijk impressive CV heeft. Yeliz is namelijk al een aantal jaar hoofdredactrice van Vogue Nederland, en heeft daarvoor bij verschillende andere grote bladen gewerkt. Een echt power couple dus. De twee maakten hun relatie ongeveer zeven maanden geleden Insta-official, en nu zijn ze dan echt klaar voor een volgend hoofdstuk.

Namens Grazia van harte gefeliciteerd met de verloving!

Showbizz
  • Instagram @alkantubbies
  • NL Beeld