Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wil je horen: Marvin lanceert zijn eerste eigen single

Zijn debuutnummer heet 'Nummer één'

Marvin

Het is een bijzondere dag voor Marvin Pool. Zijn debuutsingle Nummer één is sinds vandaag namelijk overal te beluisteren. En daarmee gaat een langgekoesterde droom in vervulling voor de zanger.

Nummer één

Na jarenlang te hebben getwijfeld en zijn muzikale ambities op de achtergrond te hebben gehouden, heeft Marvin nu finally de stoute schoenen aangetrokken en is hij de studio ingedoken om zijn eigen muziek te creëren. "Mijn langgekoesterde droom komt in vervulling, namelijk de release van mijn eerste single", zegt de zanger tegen Grazia. "De single heet Nummer één en gaat over gekmakende prille liefde, zoals ik die heb meegemaakt tijdens de eerste periode tussen mij en mijn man Ferdi." De twee leerden elkaar kennen tijdens het eerste seizoen van Prince Charming.

"Het is een erg aanstekelijke meezinger", zegt Marvin over het nummer. "Ik vind het heel spannend om een eigen nummer de wereld in te brengen, maar ik ben er in elk geval ontzettend trots op."

Reacties

Op Instagram deelt Marvin alvast een klein stukje van het nummer – en we moeten zeggen: dat klinkt heerlijk! De reacties zijn dan ook enorm positief. "Zo ongelofelijk trots op jou! ❤️" reageert hubby Ferdi. "Super hoor, heerlijk nummer. Daar moet een vervolg op komen Marvin 😍", vindt een volger. "Zo gaaf Marvin. Trots op jou. Follow your dreams", reageert een ander. "Wow, lekker nummertje 🥰", "🎶🎵op naar nummer één!" en "Geweldig!! U did that 😍🔥", klinkt het verder.

Speciaal geschreven

Grazia sprak de zanger onlangs op de première van Máxima – vlak voordat hij de studio indook. "Het is een Nederlands nummer. Het gaat over de liefde, what else? Ik ben een hopeloze romanticus, dus dat moet wel", zei Marvin toen lachend over zijn eerste single. "Het is toch wel heel bijzonder; er is een liedje voor mij geschreven. Het past heel goed bij me – bij ons ook wel", wijst Marvin naar Ferdi.

Ferdi is natuurlijk enorm trots op zijn echtgenoot. "Het is zo leuk. Omdat het voor hem geschreven is, hoor je dingen waarvan je denkt: dat slaat toch wel op ons", zei hij. "Het is heel speciaal. Ik heb Marvin al heel lang aangemoedigd om zoiets te doen, dus ik ben heel trots dat hij deze stap heeft gezet. Gewoon lekker je dromen nagaan." Zo is het maar net!

Showbizz
  • Instagram @marvin.wijnans
  • Bart van der Peijl Photography