Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum begint het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

Pak je agenda er maar bij! 

Expeditie Robinson

Er is weer een gloednieuw seizoen van Expeditie Robinson in de maak! En het aftellen kan beginnen, want RTL heeft vandaag bekendgemaakt op welke datum het nieuwe seizoen van start gaat. We can't wait!

Nieuw seizoen

"De últieme survivalstrijd barst weer los begin september", aldus RTL. "Voor de 26e keer zijn twintig kersverse kandidaten, samen met presentatoren Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers, afgereisd naar Maleisië. We kunnen ons opnieuw verheugen op een sensationeel avontuur vol met onverwachte wendingen en grote plottwists, waarin de expeditieleden continu worden getest op hun strategie, uithoudingsvermogen en survivalskills. Wie overleeft het beste op een tropisch, afgelegen eiland, wie doorstaat de genadeloze proeven en trotseert de meedogenloze eliminaties?" Pak je agenda er maar bij, want het nieuwe seizoen is vanaf zondag 1 september om 20:00 uur te zien bij RTL 4.

Meest onvoorspelbare seizoen

We kijken enorm uit naar het komende seizoen van Expeditie Robinson. Gelukkig willen Nicolette en Art alvast een klein tipje van de sluier oplichten over wat we kunnen verwachten. "Dit seizoen is het meest onvoorspelbare seizoen ooit in de geschiedenis van Expeditie Robinson", zei Nicolette onlangs bij RTL Boulevard. "De kandidaten zijn natuurlijk experts in het kijken van de expeditie. Dus die weten wat ze moeten verwachten. Maar toch niet", aldus Art.

Zo zijn er ook dit jaar weer nieuwe elementen in het programma. "Dit jaar hebben we bijvoorbeeld een zandloper. Nou, dat is echt een nieuw element. Dat is een enorm krachtig wapen dit jaar", vertelt Art. "Een zandloper zet alles op zijn kop."

Niet luxe

Verder wilde Nicolette ook nog een paar dingen de wereld uit helpen. "Nee, wij zitten niet luxe. Nee, we liggen niet de hele dag in het zwembad. We zijn keihard aan het werk", zegt ze. "Gelukkig maar, want daarvoor maken we het ook. We zijn zelf ook helemaal Robinson-minded", benadrukt de presentatrice.

Het is ook niet zo dat zij lekker aan het feesten zijn, terwijl de kandidaten op eilanden liggen met amper eten en drinken. "Feestjes hebben we eigenlijk nauwelijks. Totdat Art bedacht: jongens, er gebeurt nu echt vrij weinig. Ik ga een pubquiz organiseren. En die was zo welkom", vertelt Nicolette. "Want wij hebben het druk, maar je moet je voorstellen alle cameramannen en -vrouwen op de eilanden, die hebben het nog veel zwaarder."

Showbizz
  • RTL
  • Jasper Suyk