Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sem de Coninck deelt groot nieuws: 'Eindelijk kan ik het met jullie delen'

'Ik ga jullie niet langer in spanning houden'

Sem de Coninck

Sem de Coninck heeft zondagavond groot nieuws gedeeld op Instagram. De realityster is achter de schermen al een hele tijd bezig met een nieuw project. Enne, ze heeft nu ein-de-lijk onthuld wat het is. Sem gaat namelijk haar eigen kledingwebshop beginnen!

Kledingwebshop

"Ik ga jullie niet langer in spanning houden. Ik ga namelijk eindelijk met jullie delen waar ik al zo lang mee bezig ben", begint Sem haar video op Instagram. "Laatst heb ik een poll met jullie gedeeld en in die poll hadden echt best wel veel mensen goed geraden wat het was. Het is namelijk zo dat ik mijn eigen kledingwebshop ga openen", onthult ze dan. "En de naam hiervan is Yvi Rose." Hoe leuk!

Eerste drop

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. "Wij zijn al op inkoop geweest, we weten al wat de eerste drop wordt", vertelt Sem. "De eerste drop gaat morgen geshoot worden. Dat is heel spannend en daar ga ik jullie natuurlijk ook mee naartoe nemen, dus dat ga ik allemaal laten zien." Wanneer de webshop precies live gaat, deelt de realityster nog niet. Wel laat ze weten dat het 'echt heel snel 'is. "Ik ben zelf echt super enthousiast en ik kon ook echt niet wachten om dit met jullie te delen", besluit ze.

Enthousiasme

In de reacties kan Sem in elk geval rekenen op een hoop enthousiasme. "Zo leuk! ❤️" reageert Evie van Vliet. "Wauw lieverd! Wat een enorme droom die werkelijkheid wordt, welverdiend!! Trots op je 😍" schrijft een ander. "Superfijn dat je deze droom mag beleven. Heel veel succes en geniet van dit avontuur! ❤️😘" aldus een derde. "Wat gaaf! Veel succes🥰🥰", "Onwijs leuk, ben ontzettend benieuwd!" en "Jaaaaa!! You go lieverd! 🫶🥳🥰", klinkt het verder. Wij wensen Sem natuurlijk ook heel veel succes met haar webshop!

Showbizz
  • Instagram @semdeconinck
  • NL Beeld