Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de allereerste beelden van And just like that... seizoen 3

En daarop kunnen we alvast de eerste fashion looks van dit seizoen spotten! 

And just like that

Afgelopen augustus deelde HBO Max het ge-wel-dige nieuws dat And Just Like That... een derde seizoen krijgt. Inmiddels zijn de opnames in volle gang. Enne, daarvan hebben wij alvast een leuke sneak peek voor je in petto! De allereerste beelden zijn namelijk vrijgegeven, waarop we ook de eerste nieuwe fashion looks kunnen zien.

Nieuw seizoen

Nog voor de laatste aflevering van seizoen twee te streamen was, hadden de makers van And Just Like That... in augustus al goed nieuws. Producer en showrunner Michael Patrick King deelde blij te zijn met de verlenging van de serie. “We kijken ernaar uit om meer tijd te besteden in het Sex and the City-universum en nieuwe verhalen te vertellen over de levens van deze herkenbare en ambitieuze personages, gespeeld door deze geweldige acteurs”, deelde hij erover in een statement.

Hoewel fans van het eerste uur ook kritiek uitten op de serie, blijkt de revival een ware hit te zijn. “We zijn verheugd te kunnen meedelen dat And Just Like That… sinds de lancering van seizoen twee de #1 Max Original is, en de meest bekeken terugkerende Max Original tot nu toe”, deelde HBO’s hoofd van originele content Sarah Aubrey. "We kunnen niet wachten tot het publiek ziet wat seizoen drie onze favoriete New Yorkers brengt.”

Eerste beelden seizoen 3

En hoewel we daarvoor dus nog het nodige geduld moeten opbrengen, kunnen we wel alvast genieten van wat eerste beelden on set. De dames zijn deze maand volop aan het draaien geweest, en dat levert natuurlijk een aantal heerlijke modemomentjes op!

Fabuleus! Wij kunnen na het zien van deze beelden niet wachten. Wat het nieuwe seizoen voor ons in petto heeft, gaan we zien in 2025. Aan de glamoureuze looks zal het in elk geval niet liggen!

Showbizz
  • Beau Monde, NL Beeld
  • And Just Like That (HBO MAX), NL Beeld