Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vanaf déze datum is Djamila te zien in The Real Housewives of München

Duitse drama incoming! 

Djamila

We kennen Djamila Celina natuurlijk van The Real Housewives of Amsterdam. Maar er staat haar nu een nieuw Housewife-avontuur te wachten! Djamila is binnenkort namelijk te zien in The Real Housewives of München. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten, want de eerste aflevering is al bijna te zien.

Van Amsterdam...

Djamila is misschien wel de meeste spraakmakende Housewife in The Real Houswives of Amsterdam geweest. Met haar roze haar en sterke mening, heeft ze alles wat een echte Housewife in zich moet hebben. En dat is ook Duitsland niet ontgaan, want Djamila zet haar avontuur binnenkort voort bij onze oosterburen.

...Naar München

In Duitsland gaat binnenkort namelijk The Real Housewives of München van start. In de serie worden zes high-society dames gevolgd, die een inkijkje geven in hun glamourleven. "Glamour, mode en grote luxe staan ​​hier centraal, de levens van de extravagante hoofdrolspelers zijn nooit saai. Ze zijn allemaal charismatisch, extravert en vermakelijk – en natuurlijk EXTREEM rijk", aldus RTL Duitsland. "Ongeacht of ze hun rijkdom te danken hebben aan een huwelijk of erfenis, of dat ze er hard voor hebben gewerkt als selfmade miljonair, ze pronken allemaal graag met hun luxe en nemen het publiek mee op een emotionele achtbaanrit."

In The Real Housewives of München volgen we Carina, Lili, Seher, Natalie, Pegah en Joana. Van luxe verjaardagsfeestjes tot spannende reizen en een spraakmakende skirace waarbij alle housewives samenkomen: het komt allemaal voorbij.

Wanneer te zien?

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten. The Real Housewives of München is vanaf 6 juli te zien op RTL in Duitsland. En daarin maakt dus ook onze eigen Djamila haar opwachting. Zij is namelijk bevriend met Lili (de tweede van links op bovenstaande foto, red.). De twee hebben elkaar leren kennen in Amsterdam en zien elkaar ook regelmatig op Mallorca, waar Djamila woont. De eerste aflevering waarin Djamila te zien is verschijnt op 13 juli. De Nederlandse housewife komt vaker terug in de serie en is in maar liefst drie van de zes afleveringen te zien. Hoe leuk!

Of we ook in Nederland van het realityprogramma kunnen genieten, is nog even afwachten. Fingers crossed!

Showbizz
  • RTL
  • NL Beeld, Instagram @tresor_tv en @liliwilmes