Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yes! Fboy Island krijgt een tweede seizoen

Wij kunnen niet wachten! 

Fboy Island

Het is alweer even geleden, maar in 2022 konden we genieten van het allereerste seizoen van Fboy Island. Goed nieuws voor alle fans, want er komt een tweede seizoen aan! Dat nieuws heeft Prime Video gisteren bekendgemaakt.

Tweede seizoen

Héél leuk nieuws, want er komt een nieuw seizoen van Fboy Island aan! Het humoristische datingprogramma wordt dit keer gepresenteerd door Gwen van Poorten en Jani Kazaltzis. Mocht je het programma nog niet kennen: drie vrouwen reizen af naar een tropische bestemming met een groep zelfbenoemde ‘Nice Guys’ en ‘FBoys’. Sommige zoeken ware liefde, anderen zijn er alleen voor het geld. Het is aan de vrouwen om te ontdekken wie de Nice Guys en wie de Fboys zijn. We moeten nog wel even geduld hebben, want de eerste aflevering zal vanaf 15 augustus te zien zijn op Prime Video. Can't wait!

Fboy Island

In het eerste seizoen van Fboy Island reisden Jennemie, Manon en Sarah af naar een tropisch eiland waar zij werden vergezeld door 16 mannen: 8 Nice Guys die op zoek zijn naar de ware liefde. En natuurlijk 8 zelfbenoemde FBoys die er maar voor één reden zijn: een geldprijs. Het was aan de vrouwen (en de kijker) om erachter te komen wie wie is. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe het de nieuwe dames zal vergaan!

Good Luck Guys en Dames in de Dop

Prime Video deelde gisteren overigens nog veel meer leuk nieuws! Zo weten we nu dat er een tweede seizoen van Good Luck Guys aankomt, wederom gepresenteerd door Robbert Rodenburg. Dit keer doen onder meer Louisa Janssen, Fabiola Volkers en Lisa Sace mee. Enne, alsof dat nog niet genoeg is, gaat Robbert ook een gloednieuw seizoen van Dames in de Dop presenteren. Het iconische programma keert 13 jaar na dato terug op de buis! Dames in de Dop is gebaseerd op de eerdere spraakmakende realityserie waarin negen ongemanierde, rebelse vrouwen in een afvalrace een intensieve cursus krijgen in etiquette en omgangsvormen van experts en inspirerende gastdocenten. Genoeg leuks om naar uit te kijken!

Showbizz
  • Prime Video
  • Prime Video