Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Big Summer Giveaway: 3x bezoek aan WET Deck voor 2 personen t.w.v. €120

Doe mee en maak kans!

WET Deck

Deze zomer wordt een feestje, want Grazia geeft fantastische prijzen weg. Van beauty musthaves tot fashion essentials en viral ijsmachines: we have got it all! Vandaag delen we daarom weer een prachtige winactie; we mogen drie keer een bezoek aan WET Deck in Amsterdam voor twee personen weggeven.

WET Deck

Zin in een exclusieve pool party? Bovenop het W Exchange-gebouw in hartje Amsterdam bevindt zich het WET-deck van W Amsterdam. Het hele jaar door kun je hier in dit verwarmde, openluchtzwembad zwemmen én genieten van een prachtig uitzicht op het Koninklijk Paleis en de Dam. Win een relaxed dagje voor twee personen bij WET Deck, inclusief twee ligbedden, twee flessen water en een lekker flesje bubbels. Cheers!

Win, win, win

Wil jij kans maken op een bezoek aan WET Deck in Amsterdam? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Van woensdag 19 juni tot en met dinsdag 9 juli delen we elke werkdag een mooie winactie uit Grazia's Big Summer Giveaway. Houd Grazia.nl dus goed in de gaten!

Alle winacties uit Grazia's Big Summer Giveaway lopen tot en met woensdag 14 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.