Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB-Lena laat billen en borsten verkleinen

'Ik kon niet meer normaal lopen, omdat mijn lichaam zo uit verhouding was'

EOTB-Lena laat billen en borsten verkleinen

We kennen Lena van haar deelname aan Ex on the Beach en Echte Meisjes in de Jungle. In EMIDJ viel ze regelmatig om. Wat eerst op onhandigheid leek, bleek later een andere oorzaak te hebben: door haar Brazilian Butt Lift was ze volledig uit balans. Gelukkig heeft Lena nu voor haar gezondheid gekozen en haar billen laten verkleinen.

Spijt

In de documentaire Chasing Beauty vertelde Lena openhartig over haar cosmetische ingrepen en waarom ze er spijt van heeft. De realityster begon haar carrière met haar deelname aan Ex on the Beach, waarna ze verschillende aanbiedingen kreeg van plastisch chirurgen. Ze liet tot twee keer toe een Brazilian Butt Lift uitvoeren, maar liet al meermaals weten daar ontzettend spijt van te hebben. "Het zag er gewoon ordinair uit. Mensen zeiden ook steeds vaker dat mijn figuur niet klopte. Ze hadden gelijk, al kon ik dat aanvankelijk niet toegeven", vertelde Lena. "Ik kon niet meer normaal lopen, omdat mijn lichaam zo uit verhouding was." Heftig!

Met haar deelname aan de documentaire wil Lena jonge vrouwen behoeden voor ondoordachte keuzes wanneer het op plastische chirurgie aankomt.

Bil- en borstverkleining

Op Instagram deelt Lena nu dat ze haar billen en borsten heeft laten verkleinen. Ook deelt ze trots foto's van haar 'nieuwe' lichaam. Of moeten we zeggen 'oude'?

"Goshh! Waar zal ik beginnen? Ik ben weer bij @dryucelsarialtin geweest voor een operatie. Niet voor een operatie wat jullie van mij gewend zijn, namelijk een bil-en borstverkleining. Ik heb hier lang over nagedacht en dit was de juiste stap om te nemen aangezien ik zo slecht in mijn vel zat. Eerlijk is eerlijk, die grote billen zagen er gewoon niet uit en met tijd zou dat alleen erger worden. Helaas had ik niet voor die grote billen gekozen, maar dat is een verhaal voor een andere keer! Natuurlijk superblij dat @dryucelsarialtin mij weer onder handen wilde nemen en blijer kan ik niet zijn met het resultaat. Ik zal binnenkort mijn hele ervaring met jullie delen ♥️", schrijft ze als caption bij de post.

Ook Lena's volgers zijn trots op haar. "Looking fab as always 😍 heel veel succes met je herstel ❤️", luidt het in de comments. Hopelijk kan de realityster goed herstellen en snel weer genieten van een lichaam waarin ze zich fijn voelt. Want eerlijk is eerlijk, Lena ziet er geweldig uit!

Reality
  • RTL Boulevard, Archief Grazia, Instagram @lena.nhd
  • NL Beeld / Heukers Media, Instagram @lena.nhd