Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Echte Meisjes in de Jungle-Lena laat lipfillers verwijderen

Op Instagram showt ze het resultaat van haar transformatie.

We kennen Lena natuurlijk van haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle en Ex on the Beach. Na de realityserie ging het op social media veelal over haar uiterlijk. De beauty vertelde openhartig over haar Brazilian Butt Lift en nu deelt de realityster weer een nieuwtje, want ze heeft haar lipfillers laten verwijderen. Met veel trots showt ze het resultaat op Instagram.

Lipfillers

Een spuitje hier, een spuitje daar: Echte Meisjes in de Jungle-Lena is altijd open en eerlijk geweest over haar cosmetische ingrepen. Toch gaat de realityster nu voor een meer natuurlijke look, want ze heeft haar lipfillers laten verwijderen.

Het is voor Lena tijd om haar fuller lips vaarwel te kussen. In een Instagram post vertelt ze dat ze ontzettend veel veranderingen heeft meegemaakt, de afgelopen jaren. Waaronder haar lipfillers die ze een paar jaar geleden heeft laten zetten. Maar nu heeft de realityster toch besloten om voor natuurlijke lippen te gaan. "In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel transformaties doorstaan. Zo ben ik sinds 2019 begonnen met lipfillers en heb ik nu toch besloten om back-to-basic te gaan. ALLES ERUIT!", vertelt ze onder haar Instagram post. Ook laat ze haar followers een voor- en na foto zien van nu en haar 'duckfase-fase'. Eerlijk is eerlijk: de natuurlijke look ziet er prachtig uit!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LENA (@lena.nhds)

Brazilian Butt Lift

In januari vertelde Lena aan tafel bij Jinek dat vooral Instagram haar keuze om een Brazilian Butt Lift te nemen sterk heeft beïnvloed. De perfecte lichamen die voorbijkwamen op het platform triggerde toch een onzekerheid. "Ik was niet heel erg tevreden met mijn eigen lichaam, want ik sportte ook best wel veel. Toen heb ik de kans gekregen om een Brazilian Butt Lift te doen", legt Lena uit.

Na de eerste operatie volgde al snel een tweede en daar heeft de realityster best wel spijt van. "De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die nogal mijn lichaam heeft verminkt", vertelt ze. Op de vraag of ze nu ongelukkig is met haar billen antwoordt ze "niet per se doodongelukkig maar, ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt ooit aan ben begonnen."

Spijt

"Als ik het terug kon draaien had ik het ook nooit gedaan", vertelt Lena. De operatie heeft haar lichaam namelijk zo dusdanig veranderd, dat ze minder goed kan bewegen. "Mijn lichaam is niet meer zoals het voorheen was, het is ook niet meer lenig. Mijn bouw is ook echt heel erg veranderd." Daarom heeft Lena besloten om opnieuw onder het mes te gaan. Dit keer om vet te laten weghalen, vertelde ze eerder aan VROUW Magazine.

Lena’s moeder vindt ook dat het too much is bij haar dochter. "Ik heb vanaf het begin gezegd dat ze haar natuurlijke zelf moet blijven." Lena geeft aan te weinig naar haar moeder te hebben geluisterd. "Ik ben ook benieuwd naar haar mening, maar door mijn koppigheid heb ik helaas te vaak mijn eigen wil doorgezet."

Bron: Fem Fem | Beeld: NL Beeld, Instagram @lena.nhds