Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x verzorgde brunch voor 2 personen bij WONDR Experience

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar. 

WONDR experience

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3 keer een verzorgde brunch voor twee personen bij WONDR Experience in Amsterdam weggeven!

WONDR Experience

Voel je weer even helemaal kind bij WONDR Experience in Amsterdam. Bij WONDR kun je helemaal losgaan in vijftien bijzondere kamers. Zo is elke ruimte hypergekleurd en kun je in elke kamer iets anders doen. Denk aan zwemmen in een marshmallowbad, tussen luchtkussens doorlopen of genieten van een heleboel confetti. Hoe leuk!

Pink Beach

Grote kans dat je van al het verkennen van de kamers trek hebt gekregen! Strijk na je bezoek daarom neer bij Pink Beach. Hier kun je genieten van diverse lekkernijen als pannenkoeken, freakshakes en hamburgers én heerlijke cocktails.

Win, win, win

Zin om binnenkort een bezoekje te brengen aan de WONDR Experience en Pink Beach? Dan hebben we heel goed nieuws! We mogen namelijk 3x voor twee personen een brunch bij Pink Beach + entreekaartje voor de WONDR Experience weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 18 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.