Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Viktor Verhulst en vriendin Sarah Puttemans geven eerste interview samen

De tortelduifjes werden aan elkaar gekoppeld door iemand die wij ook heel goed kennen...

Viktor Verhulst

Ze zijn al een aardig tijdje samen en zijn behoorlijk op hun privacy gesteld. Toch hebben Viktor Verhulst en zijn vriendin Sarah Puttemans onlangs hun eerste interview samen gegeven. En daarin vertelden ze dat ze stapelverliefd op elkaar zijn. Lief!

Cupido

In het dubbelinterview met het AD vertellen de tortelduifjes openlijk over hun prachtige liefdesverhaal. Ondanks dat beide met regelmaat in Saint-Tropez vakantie vieren, kenden ze elkaar nog niet. Maar daar kwam zo'n vier jaar geleden verandering in toen Viktors vader Gert Verhulst voor cupido speelde. Hij was op vakantie in het zonnige Zuid-Frankrijk en ging lunchen met zijn vrouw Ellen en gemeenschappelijke vrienden. Ook Sarah schoof aan en dat bleef Gert niet onopgemerkt. Hij appte direct zijn zoon: 'Zeg, ik heb hier een dochter van vrienden van ons leren kennen. Amai, echt iets voor u!', luidde het berichtje. Dat had hij goed gezien!

Liefde op het eerste gezicht

Niet veel later arriveerde Viktor bij zijn ouders in Saint Tropez en nodigde hij Sarah uit voor een drankje. “Ik had vooraf Sarahs Instagramprofiel grondig doorzocht en verwachtte al een mooie dame, maar toen ze aankwam op dat strand… Hoe ze van dat trapje naar beneden stapte… Ik was echt omvergeblazen. Het mooiste meisje dat ik ooit gezien heb”, vertelt Viktor in het gezamenlijke interview. Ahw!

Niet alleen Viktor viel als een blok voor zijn date; ook bij Sarah was het liefde op het eerste gezicht. "Ik geloof daar keihard in. Vooral omdat ik vier jaar geleden niet op zoek was. Ik stel me niet snel open, ben niet gemakkelijk verliefd. Maar soms komt er iemand op een bepaald moment in je leven en verandert ineens alles", vertelt ze verliefd.

Perfecte match

Inmiddels is het vier jaar later en zijn de twee nog steeds stapelgek op elkaar. "Vik is mijn beste vriend. Wij amuseren ons met de stomste dingen, maar ik kan ook gewoon bij hem huilen en samen diepe gesprekken hebben. Qua karakter matchen wij ook. Vik blijft zeer rustig als er iets fout loopt, hij kan snel relativeren en mij kalmeren. We versterken elkaar echt", vertelt Sarah.

Dat ze dolgelukkig zijn samen, blijkt wel uit de kleine dingen waarvan ze samen genieten. "We zijn geprivilegieerd, dat is zo. Maar wij genieten ook – en vooral zelfs – van de kleine simpele dingen. Ik slaap uit na een show en als ik wakker word, komen Sarah en Joey (de hond van Viktor en Sarah, red.) even bij mij in bed gekropen: dat is écht gelukkig zijn", aldus Viktor.

'De Verhulstjes'

Nu het stel eindelijk een open interview heeft gegeven, lijkt het erop dat ze klaar zijn om hun relatie verder in de publiciteit te brengen. Sarah zal namelijk te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Verhulstjes. Viktor noemt haar intrede in de serie liefkozend haar 'glansverschijning'. "We hebben altijd gezegd dat we Sarahs intrede niet uitsloten, we wilden het gewoon niet forceren. Maar nu lijkt ons een goed moment; we zijn vier jaar samen en vormen een supersterk koppel," vertelt Viktor. Wij kunnen niet wachten!

Showbizz
  • RTL Boulevard, LINDA.
  • NL Beeld