Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Gaby Blaaser blikt terug op zomerliefde: 'Ik sprak geen woord Duits'

'Mijn moeder moest mijn brieven aan hem schrijven. Niet echt romantisch...'

Gaby Blaaser

In Grazia's zomerissue deelt Gaby Blaaser, samen met Nochtli Peralta Alvarez, haar zomerfavorieten. Daarin blikt ze onder meer terug op een zomerliefde in haar tienerjaren. Oeh la la!

Zomerliefde

"Ik was een jaar of veertien, vijftien toen ik met mijn ouders naar het Canarische eiland Fuerteventura ging en daar een Duitse jongen leerde kennen die helemaal verliefd op mij was", weet Gaby nog. Ook na de vakantie hielden de twee contact. "We werden penvrienden, maar ik sprak geen woord Duits, dus mijn moeder moest mijn brieven aan hem schrijven", vertelt ze. "Niet echt romantisch en onze ‘liefde’ heeft ook niet heel lang geduurd."

Zwoele zomeravond

De zomer staat nu écht voor de deur, en dat betekent dat er ook weer een heleboel zwoele zomeravonden aankomen. Hoe Gaby deze het liefst invult? "Dan zit ik het liefst aan het strand met lekker eten en een wijntje erbij", deelt ze. "En dan natuurlijk de zon onder zien gaan. Voor een sunset tripje ben ik altijd in!” We get that!

Hapjes en drankjes

Wat is een zomeravond zonder een lekker drankje in de hand? "De margarita is mijn absolute zomerdrankje", aldus Gaby. "Eigenlijk is het vooral een chique en dure manier van tequila drinken, maar ik ben er zo gek op. Ik drink ’m op de ouderwetse manier: in een coupe met een zoutrand en zonder ijs."

Wat ze in de zomer het liefst eet? Heel veel fruit. "Lekker zo’n schaal op het strand en dan ook een vers geperst sapje erbij", aldus de fitgirl. "Verder ben ik ook gek op verse broodjes, en dan wel rijkelijk belegd natuurlijk.”

Het volledige interview met Gaby Blaaser en Nochtli Peralta Alvarez, waarin ze al hun zomerfavorieten delen, lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag 19 juni in de winkel!

Styling: Valérie Ntantu | Haar & make-up: Mathieu Bronckhorst | Assistent styling: Nikki Gillissen | Assistent haar & make-up: Lara Scheepers

Showbizz
  • Tekst: Jill Waas
  • Fiona Ruhe