Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x de volledige Kor Water Coral Collection t.w.v. €200

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar. 

KOr

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we 3x de volledige Kor Water Coral Collection – die bestaat uit 5 waterflessen – t.w.v. €200 weggeven!

Kor Water Coral Collection

Kor Water Coral Collection is tot stand gekomen door Kor Waters liefde voor de planeet. De waterflessen hebben een bijzonder handvat – zodat je ze makkelijk mee kunt nemen – en hebben allemaal een prachtig design. Met deze flessen hoopt Kor Water een steentje bij te dragen aan een duurzame maatschappij. Deze flessen zijn duurzaam omdat ze járen meegaan. Is de fles toch aan vervanging toe? Dan kan elk onderdeel van de fles gerecycled worden. Ideaal!

De Kor Water Coral Collection bestaat uit vijf flessen met in totaal twaalf prachtige designs:

ONE Planet Melrose ONE Planet Melrose Melrose ONE Union Union

Win, win, win

Enthousiast geworden over de collectie? We hebben goed nieuws. We mogen 3x de volledige Kor Water Coral Collection – die bestaat uit vijf flessen – in de kleur koraal weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 4 juni 2024. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Lifestyle
  • Kor Water