Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 1x een motorola razr 40 ultra van Motorola in Peach Fuzz

Doe mee en maak kans! 

Motorola

Het is weer woensdag en je weet wat dat betekent: er staat weer een gloednieuwe Winning Wednesday voor je klaar. Dit keer mogen we een motorola razr 40 ultra van Motorola in de kleur Peach Fuzz t.w.v. €899,99 weggeven!

Motorola

Je kent Motorola vast nog wel van de iconische roze klaptelefoon uit de 00's. Motorola staat aan de basis van de mobiele communicatie-industrie. Het merk vond technologieën uit die mobiele communicatie mogelijk maakten, waaronder de eerste mobiele telefoon, het eerste basisstation en vrijwel alles daartussenin. Vandaag de dag combineert Motorola die pioniersgeest met een hernieuwde toewijding richting consumenten om smartphonetechnologie voor iedereen toegankelijk te maken. Enne, ze maken nog steeds opvallende smartphones in prachtige kleuren.

Peach Fuzz

Maak kennis met de motorola razr 40 ultra, hun nieuwste smartphone met een superstijlvol en compact flipdesign. Want ja, ook anno 2024 maakt Motorola nog klaptelefoons – maar dan met veel meer opties én natuurlijk als smartphone. De motorola razr 40 ultra is verkrijgbaar in allerlei leuke, trendy kleuren waaronder de Pantone Colour of the Year 2024: Peach Fuzz!

Ontdek nieuwe manieren om te communiceren, foto’s te maken en te creëren door je telefoon te vouwen, zodat deze in verschillende hoeken kan staan. Ideaal als je foto's wilt maken van je vriendengroep bijvoorbeeld! Bekijk meldingen op het externe display wanneer de telefoon is gesloten, zodat je altijd op de hoogte blijft. Als je de telefoon openklapt, krijg je een vloeiend, zeer levendig 6,9-inch pOLED-scherm dat samen met multidimensionaal geluid garant staat voor impactvol entertainment. Tel daar de hoge resolutie camera’s van 64 MP en 32 MP en de uitstekende accuduur bij op, en je hebt een fantastische smartphone!

Win, win, win

Enthousiast geworden over dit perzikkleurige toestel? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk een motorola razr 40 ultra van Motorola in de kleur Peach Fuzz t.w.v. €899,99 weggeven. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 11 juni 2024. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Mail en win
  • Motorola