Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x de volledige Born To Win-collectie + volledige starterset van NÉONAIL t.w.v. €138,90

Doe mee en maak kans! 

Born To Win-collectie van NÉONAIL

Een nieuwe woensdag, een gloednieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3x de volledige Born To Win-collectie van NÉONAIL t.w.v. €98,91 weggeven!

Born To Win

NÉONAIL heeft gisteren een gloednieuwe gelnagellak-collectie gelanceerd. De Born To Win-collectie is geïnspireerd op de nieuwste trendkleuren met een retrotintje. De collectie bestaat uit negen uiteenlopende, prachtige kleuren. Van pasteltinten tot flashy kleuren. Met deze kleuren is het een eitje om jezelf een 90's manicure aan te meten.

Heat reactive

De Born To Win-collectie is extra bijzonder door de speciale heat reactive-gellak: een nieuw effect dat kleuren laat veranderen bij hoge temperaturen. Laat de zomer maar beginnen!

Bekijk hieronder welke kleuren in het assortiment te vinden zijn:

Court Couture Victory Glow Team Peach Set To Empower Winning Spirit Pink Power Your Comeback Champion's Confetti Game, Set, Glam

Win, win, win

Kan jij niet wachten om je nagels te lakken met deze prachtige kleuren? Dan hebben we goed nieuws. We mogen namelijk 3 keer de volledige Born To Win-collectie + een volledige starterset van NÉONAIL weggeven. Vul het onderstaande formulier in om kans te maken. Succes!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 28 mei 2024. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Mail en win
  • NÉONAIL