Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

MAFS-Bastiaan helemaal gelukkig met nieuwe liefde

Hij vond de liefde bij een oude bekende!

MAFS-Bastiaan helemaal gelukkig met nieuwe liefde

In het laatste seizoen van Married at First Sight zagen we Bastiaan en Suzanne in hun zoektocht naar liefde. Bij het altaar ontmoetten de twee elkaar voor het eerst, en voorzichtig deden ze een poging elkaar beter te leren kennen. Ondanks dat de experts hen als een overtuigende match zagen, sloeg de vonk niet over. Maar Bastiaan heeft alsnog de liefde gevonden, zien we op zijn TikTok-account.

Nieuwe vlam

Helaas vond Bastiaan de liefde niet bij Suzanne, maar brachten de opnames hem wel iets anders moois. Na zijn deelname kwam hij in contact met een oude bekende, met wie hij zo'n vier jaar geleden al eens op date zou gaan. Helaas kwam het er nooit echt van. Maar toen Bastiaan ineens opdook in MAFS, realiseerde zijn potentiële date zich dat hij tóch wel een leuke vent is!

TikTok

Geluk bij een ongeluk dus, dat het experiment niet uitpakte zoals Bastiaan had gehoopt. De vrouw trok de stoute schoenen aan en besloot weer contact te zoeken met Bastiaan. De twee gingen alsnog op date en al snel bleek daar wél een vonk over te slaan, zoals te zien is in de video op zijn TikTok. Lief!

@buurman_bastiaan

♬ HDP - Richell

De video op het TikTok-account van Bastiaan is een collage van het verliefde stel. En wat zien ze er gelukkig uit.

Ook Bastiaans volgers is de goede match niet onopgemerkt gebleven. "Superleuk dit 💖 Heel veel geluk en liefde saampjes🥰", klinkt het in de comments. "Wat leuk zeg😍 en wat is ze knap! Meer dan gegund 🍀🍀🍀", schrijft een ander. Het is duidelijk dat iedereen hem de liefde gunt nadat het MAFS-avontuur anders uitpakte dan gehoopt: "aAaaah ik had het zo met je te doen! Heel veel geluk saampjes🥰", klinkt het verder. Eind goed, al goed!

Showbizz
  • Love Reality
  • Videostill Married at First Sight