Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeeh! Deze 3 pedicure trends zien we deze zomer terug

Zo willen wij er deze zomer wel bij lopen!

Pedicure

Ook deze zomer zijn er weer tal van nageltrends. Niet alleen voor je manicure, maar ook voor je pedicure. In de zomer lopen we tenslotte steeds meer met onze voeten bloot, en verzorgd voor de dag komen is dan wel zo fijn. Ook al loop je de hele zomer in sneakers of dichte laarzen, dan mogen we onszelf alsnog verwennen met een fijne pedicure, toch?

Op z'n Frans

De trends voor de zomer van 2024 zijn gebaseerd op een aantal favorieten van vorige seizoenen. Zo zien we de klassieke french pedicure terugkomen. Deze trend is als manicure nooit helemaal verdwenen, het is zelfs de laatst tijd bezig met een comeback. Niet alleen zien we de klassieke Franse manicure terug op onze nagels, ook zien we het steeds vaker met hippe, felle kleuren.

In de zomer van 2024 zien we de gebruikelijke blanke lak nog steeds terug op onze tenen, maar ook de fellere kleuren gaan we meer zien. Of je nou voor de klassieke versie gaat of de modernere gekleurde tip, met een Franse pedicure zien je voeten er altijd super verzorgd uit.

Donkere nagellak

Dit jaar ruilen we de nude tinten in – behalve met een mooie Franse pedicure natuurlijk – en gaan we steeds vaker voor een donkerdere optie. Alhoewel we gek zijn op zachte tinten en felle kleurtjes, geven donkere kleuren vaak een chiquer en minimalistisch effect. Voornamelijk bruin gaan we veel zien, maar ook met blauw of klassiek zwart op je teennagels zal je helemaal on trend zijn.

Subtiele kleurtjes

We begrijpen het als je liever wel een kleurtje op je teennagels draagt. In plaats van felle neon kleuren, gaan we deze zomer voor subtielere tinten. Denk bijvoorbeeld aan lichtgroen, babygeel of lila. Enne, extra fijn: met deze lichte kleurtjes lijk je optisch iets meer zongebruind!

Beauty
  • Glamour UK
  • Adobe Stock