Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

EOTB's Dusty ontkracht roddels over heftig scooterongeluk

Volgens de realityster deden na zijn ongeluk de wildste verhalen de ronde.

Dusty

Het jaar 2021 was een bewogen jaar voor Dusty Taconis. Na zijn deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch kreeg hij een heftig scooterongeluk, waarna hij anderhalve week in coma in het ziekenhuis lag. Veel wilde verhalen deden de ronde, maar volgens Dusty is hier allemaal niets van waar.

Zware hersenbloedingen

Na een dagje relaxen op het strand kwam Dusty op de terugweg naar huis ten val, waarna hij in coma in het ziekenhuis verbleef. Aan LINDA. doet Dusty nogmaals zijn verhaal. "Wat ik heb gehoord, is dat ik met mijn scooter tegen een klein paaltje ben gebotst en over mijn stuur met mijn hoofd op het paaltje ben gevallen", vertelt hij over het ongeluk.

De realityster weet er zelf niets meer van, maar hoorde achteraf dat hij bloedde uit zijn hoofd, oog, oor en mond. "Dat betekent dat ik op dat moment al zware hersenbloedingen had", legt hij uit. Dusty werd naar eigen zeggen in de ambulance al geopereerd. "Mijn hoofd moest door de hersenbloedingen worden opengesneden."

Wilde verhalen

Het ongeluk van Dusty ging niet onopgemerkt voorbij, aangezien heel Nederland met de realityster mee kon leven. Via Instagram hield de familie van Dusty zijn volgers op de hoogte over zijn herstel en het ongeluk. Het duurde hierom niet lang tot de wildste verhalen de ronde deden. Zo zou Dusty te veel gedronken hebben en zou hij ook een meisje achterop de scooter hebben gehad, iets wat volgens hem helemaal niet waar is.

"De grootste roddel die rondging was dat ik dronken op mijn scooter reed", stelt hij in het interview met LINDA. "Het kan zijn dat ik een paar drankjes heb gedronken, maar ik was sowieso niet dronken. Dat is ook gebleken uit onderzoek in het ziekenhuis."

Meisje achterop

"Een andere roddel is dat er iemand achterop zat toen ik het ongeluk kreeg. Dat is ook niet waar", gaat hij verder. Zo legt Dusty uit dat zij nadat hij ten val kwam, naast haar ging zitten op de grond. Volgens de realityster hebben mensen hierom gedacht dat zij bij het ongeluk betrokken is geweest, iets wat dus helemaal niet waar is.

Showbizz
  • LINDA.
  • Ex on the Beach: Double Dutch