Familie EOTBDD’s Dusty geeft update: ‘We hebben nog een lange weg te gaan’

De realityster is naar een revalidatiecentrum gebracht om volledig te herstellen.

Het is inmiddels al een aantal weken geleden dat Dusty heftig ten val kwam met zijn scooter. De realityster lag in coma en was zelfs in levensgevaar. Inmiddels gaat het beter met Dusty en hij mocht onlangs het ziekenhuis verlaten.

Heftige weken

Via zijn eigen zonnebrand-pagina op Instagram geeft de familie van Dusty een update over de huidige situatie. Het is inmiddels drie weken na het ongeluk en nog steeds is het een onzekere periode. “Zoals we eerder hebben aangegeven zijn we voorzichtig met positief nieuws uitbrengen, omdat het nog steeds een onzekere tijd is”, begint de familie van Dusty op Instagram.

De familie geeft toe dat ze drie zware weken achter de rug hebben, maar Dusty een “echte tijger” is, die niet zomaar opgeeft. “De artsen zijn nog steeds stomverbaasd hoe snel Dusty aan het herstellen is.”

Lange weg te gaan

Ondanks dat het beter gaat met Dusty, is hij nog lang niet de oude. “We hebben nog een lange weg te gaan, maar we zijn dankbaar voor alle vorderingen die al zijn gemaakt”, stelt zijn familie. Zo verblijft Dusty op dit moment niet meer in het ziekenhuis, maar is hij naar een revalidatiecentrum gebracht om volledig te herstellen.

Bij het bericht op de DustyCream.nl-pagina op Instagram deelt de familie van Dusty een foto van vlak na het ongeluk, en een foto die recentelijk is gemaakt. “In dit bericht kun je zien hoe Dusty er in het begin aan toe was en hoe het nu met hem gaat. Flinke stappen!”, staat er bij de foto's. Stay strong, Dusty!

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws