Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yay! The Eras Tour van Taylor Swift is nu te zien op Disney+

Swifties opgelet!

Trommel al je vriendinnen maar op voor een movie night, want de concertfilm van Taylor Swift is ein-de-lijk vanuit huis te bekijken! Vanaf vandaag vindt je Taylor Swift: The Eras Tour op streamingplatform Disney+. Are you ready for it?

The Eras Tour

Het is precies een jaar geleden dat Taylor begon aan haar immens succesvolle The Eras Tour. Met deze tour maakt ze niet alleen een letterlijke reis over de wereld, maar ook een figuurlijke reis langs al haar verschillende albums ('eras').

Over ongeveer twee maanden begint ze aan het Europese deel van haar concertenreeks, en op 4, 5, en 6 juli dit jaar staat ze in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Tickets voor die concerten waren niet aan te slepen en menig Swiftie viste dan ook achter het net tijdens de kaartverkoop.

Concertfilm

Is het jou uiteindelijk ook niet gelukt om concertkaartjes te bemachtigen? Niet getreurd: je kunt de show alsnog gewoon meemaken, maar dan vanuit the comfort of your own home! De concertfilm van The Eras Tour is vanaf vandaag namelijk te zien op Disney+. De film was al beschikbaar op een aantal streamingsdiensten in andere landen, maar helaas niet in Nederland – tot nu! Bovendien zullen hier vier extra akoestische nummers op te zien zijn.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Disney+ (@disneyplus)

De film draaide eerder al in de bioscoop, en ook dit was een enorm succes. Alleen al in het eerste weekend kwamen er 20.000 Swifties naar de Nederlandse bioscopen! Inmiddels heeft de film meerdere records gebroken en heeft hij al 261,6 miljard dollar opgebracht. Geen verrassing natuurlijk, want alles wat Taylor aanraakt lijkt wel in goud te veranderen.

Nieuw album

Dat TayTay absoluut niet stilzit, blijkt overigens weer. Midden in de crazy chaos van haar wereldtour kondigde ze onlangs namelijk een nieuw album aan! Op 19 april zal het album worden uitgebracht, genaamd The Tortured Poets Department. Het album is de opvolger van Grammy-winnaar Midnights, dat Taylor in oktober 2022 uitbracht. We can't wait!

Bron: Instagram @disneyplus, Grazia archief | Beeld: NL Beeld