EOTBDD’s Dusty laat voor het eerst zelf van zich horen sinds zijn ongeluk

De realityster bedankt iedereen voor de steun.

Goed nieuws! Dusty Taconis is duidelijk aan de beterende hand. Na zijn zware scooterongeluk eind vorige maand, liet hij gisteren voor het eerst zélf van zich horen.

Heftig ongeluk

We kregen al nu en dan wat kleine updates over Dusty's vooruitgang. Van enkele dagen in coma, tot voorzichtig wakker worden en beginnen aan zijn revalidatie. Met vandaag dus een mijlpaal: Dusty laat zélf via Instagram horen hoe het met hem gaat.

“Yes yes dames en heren, zoals jullie zien ben ik bezig met revalideren”, begint hij zijn verhaal. Vervolgens vertelt Dusty over enkele successen die hij tot nu toe geboekt heeft. Zo is hij alweer op pad geweest: “Ik heb vandaag een hapje gegeten op het strand, Dusty Cream is gewoon online. Dat zijn allemaal dingen waar ik ondanks dat ik heel erg ziek ben toch mee bezig ben.” Gelukkig maar!

‘Ik ben niet mezelf’

Maar het gaat allemaal nog lang niet over rozen. “Het blijft gewoon lastig”, vertelt Dusty, die af en toe ook moeilijk uit zijn woorden komt. “Omdat ik niet mezelf ben, en omdat ik niet beter kán worden, omdat het gewoon lastig is. En daarom ben ik nog steeds volop bezig met herstellen en het onder de knie krijgen van mijn eigen lichaam.”

Dankbaar

Maar ook is Dusty ontzettend dankbaar voor alle lieve berichten die hij heeft gekregen. “Dank je wel in ieder geval dat iedereen berichten heeft gestuurd, dat ze kaartjes hebben gestuurd, en dat ze allerlei moeite hebben gedaan om mij gerust te stellen en beterschap te wensen.”

Hij sluit zijn verhaal af vol hoop, en een klein blikje in de toekomst. “Ik ben volgende week jarig, dan word ik 24. We gaan gewoon kijken of we dat jaar beter kunnen laten lopen dan dit 23e jaar is geëindigd.” Fingers crossed, Dusty!

Bron: Instagram Dusty Taconis | Beeld: MTV

Laatste nieuws